Máte niekto skúsenosti s ebay? Nakúpili ste niekedy cez ebay niečo? Ako prebiehal nákup?Prišlo všetko v poriadku? Boli ste spokojní? Prípadne mi neviete odporučiť niekoho kto by mi nákup odtiaľ sprostredkoval? Za každú radu dakujem.
Áno. Áno. Prebiehalo to tak, že som klikla na buy, stále som klikala na confirm a bolo. Prišlo. Bola som. Neviem, proste si založ účet na ebay a na paypal a kupuj odtiaľ sama
Raz sa stalo, že si spolužiačka cezo mňa objednávala niečo, čo sa nakoniec nie celkom podobalo na obrázok, inak v pohode (ale aj to sa dá niekedy riešiť). Prebieha to asi tak, že klikáš, klikáš, až sa doklikáš k potvrdeniu kúpy a platby a je. Veľmi intuitívne, len potvrdzuješ vyplnené veci.
Ja som s predajcom komunikovala raz, keď som mu napísala, že si prosím zrušiť objednávku a aj to ju proste zrušil a nič mi nenapísal
Paypal funguje asi tak, že sa zaregistruješ, vyplníš info o karte a účte a je. Ebay-u len zadáš svoje prihlasovacie meno do paypalu, aby sa prepojili. Keď si niečo kúpiš, potvrdíš platbu zadaním hesla k paypal účtu a tým sa pošlú peniaze. Nemusíš sa reálne do toho paypal konta prihlásiť a niečo s ním robiť.
brat kupuje pre vsetkych kamaratov, do skoly, do rodiny.vsetko.od ziarovky cez ladicky az po zbytocne hovadiny ako skrkatka..oplati sa.nikdy nic neprislo poskodeny..ale ako hovori @1 zaloz ucety a kupuj.kde je problem??
@ghostsgirl tam sa nemáš čoho báť, je to presne tak ako napísala @anzu. A raz som s ním komunikovala. Ale nie je to bežné, s predajcom komunikovať nemusíš
No, ale napriklad ako zistim,ci je pri aukcii predjca ochotny to odoslat na SR? Vzdy to tam napisane nemaju.A ked to aukro plati same...bojim sa,ze odoslem platbu a predajca mi neposle tovar. Inak dakujem.
A este dalsia vec: ked som sa tam dnes snazila zaregistrovat, tak mi to napisalo,ze mi poslu list a potom mozem dokoncit registraciu...To ako naozaj mi pride list? Neviem,pride mi to take zlozite vsetko...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Ja som s predajcom komunikovala raz, keď som mu napísala, že si prosím zrušiť objednávku a aj to ju proste zrušil a nič mi nenapísal
Paypal funguje asi tak, že sa zaregistruješ, vyplníš info o karte a účte a je. Ebay-u len zadáš svoje prihlasovacie meno do paypalu, aby sa prepojili. Keď si niečo kúpiš, potvrdíš platbu zadaním hesla k paypal účtu a tým sa pošlú peniaze. Nemusíš sa reálne do toho paypal konta prihlásiť a niečo s ním robiť.