zaujima ma hlavne chudnutie v suvislosti s nim, kedze vraj v kombinacii s kofeinom velmi dobre odburava tuky... samozrejme... eh... ako je to so zavislostou, vedlajsimi ucinkami a pomerom uzivania s kofeinom?
Úžasné. Radšej ľudia žerú chemikálie a nadžgávajú sa tabletkami s domnienkou ako veselo a rýchlo schudnú.. ale zdvihnúť riť a ísť behať, cvičiť a hlavne upraviť stravovanie, to nie. Obdivujem takýchto ľudí, skutočne obdivujem.
Schudnes z neho rychlo a bez namahy ale pri vacsich davkach budes mat problem zaspat a strasne z toho bije srdce takze mozes aj skolabovat ak mas slabsie.
čistý efedrín je iný ako piko, je to čistý stav, skoro bez dojazdov.
ale dostaneš sa k nemu len ako lekárnik, čiže malá šanca.
dostupný je len efedrín v piku, čiže vyrobený z pseudoefedrínu, t.j. efedrínu chemicky naviazaného na určité látky. úplne sa zbaviť tých látok sa v bežných podmienkach nedá, a aj preto je piko taký bordel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
V piku je toho až až.
A schudneš.
To ti garantujem.
Lenže keď schudneš si budeš priať aby ťa nikdy nič také ani nenapadlo.
Doktorka mi povedala, že som asi precitliveny na pseudoefedrin. Vtedy som mal v kľude tep asi 130
ale dostaneš sa k nemu len ako lekárnik, čiže malá šanca.
dostupný je len efedrín v piku, čiže vyrobený z pseudoefedrínu, t.j. efedrínu chemicky naviazaného na určité látky. úplne sa zbaviť tých látok sa v bežných podmienkach nedá, a aj preto je piko taký bordel