@12 ak dovoliš, poopravil by som ta trochu: THC je VŽDY zábava, a človek z toho blbne . Ale nevim, prečo by potom mal chcieť viac. Ved taketo veci nie su pre labilnych ludi, čo si nevedia povedat, ze mam dost..to tak plati so všetkym.
@sorbiffer Ty si ešte asi nezažil tzv. útlm z marihuany, však? Ver mi, to už zábava nie je... A ľudia, s ktorými som marihuanu fajčila teraz berú pervitín, extázu a podobne. Len ja som sa nejako vyčlenila...
@17 noo, nevim..vieš, s ganjou som začal asi tak v 15tich...v začiatkoch to bolo dost často, teraz uz uplne nepravidelne...a mozno by sa dalo povedat ze aj o nieco menej..a ludia, s ktorymi som fajčil, fajčia aj teraz..niektori dokonca aj pomenej...a nikto neprešiel na nič tvrdšie..a nie su to dvaja, ani traja ludia, je ich omnoho viac.
@17 romyy
tak presne toto som zažila aj ja.....moji kamoši tiež frčali najskôr každý piatok len na tráve, šak čo to im neublíži.neskôr ju mali každý deň.....a teraz? piko, heroín, kokaín, koleso, huby....a na tom sú doteraz.......pomaly každý deň.......
@sorbiffer No ja neviem, možno so bola len vážne v blbej partií. My sme trávu fajčili každý deň, aj viackrát do dňa, podľa toho koľko sme mali financií. Akonáhle začali kamaráti skúšať niečo tvrdšie partiu som opustila. Trávu si dám len výnimočne. Tak ja neviem @gaaragirl Najhoršie je, že mňa občas trápi, čo je s nimi.. A nemôžem im pomôcť..
@rommy
ja viem aj mňa to veľa krát napadá ale niekedy ich viem stretnúť a vidím, že sú okej tak mi až tak odľahne.....ale jeden je na to už dosť zle, lebo sa vykašlal na ostatných, začal ojebávať doslova o prachy ostatných len aby mal kešte na piko...
@gaaragirl Och, tak to mi je ľúto. Stávajú sa aj také veci, ale v takom prípade, si myslím, že má rodičov a určite si museli niečo všimnúť, tak by s tým mohli niečo robiť..
@gaaragirl@romyyy hmm..zvlastne..taketo smutne pribehy som doteraz pocul len zriedkavejsie co sa tyka toho, kto zacina s travou...doteraz som si myslel, že taketo strašne konce si len vymyšlaju tí, čo v živote nič neskusili a nevedia, čo trava je....ja mam zatial s ganjou len dobre skusenosti, a dufam ze to tak aj zostane
@rommy
to je v pohode on sa už ku mne chová akoby ma nepoznal tak že na ňom mi až tak nezáleží....ale sralo am to dosť....
no práve že jeho rodičia o tom vedia, aspoň o tráve vedia takže si myslia, že to čo má z pika, že je z trávy.....a niekedy ani nie je doma takže si to nemajú ani ako všimnúť.....a u neho ej to skôr tak, že rodičia poslúchajú jeho než on ich..proste je z neho už totálna stoka
@34 noo, to je fakt..potom by ale 90 % z tych hrdinov čo pisu o fetakoch, nemohli hlasovat za moznost, ze nic neskusili. lenze mnohi alkohol nepovazuju za drogu, hoci je v niecom aj horsi ako napr. trava.
@35 neviem, podla mna su taketo ankety naprosto zbytocne!
Ta trava a ostatne drogy asi nie su zakazane kvoli srande, ale ma to asi svoj dovod! Netvrdim, ze alkohol nie je droga.
@36 hej, hej...noo, o tvrdych drogach ja nehovorim nič, hoci aj tam mam skusenost (tentokrat nie osobnu), ze kto je rozumny a ma mieru, tak mu neuskodi nic, pretoze zisti co je to zac...a co sa tyka travy ,tak tá je zakazana kvoli tomu, ze v pripade legalizacie by štat na jej zdaneni nezarabal take peniaze jak na cigaretach a alkohole. Niekde však už prišli na to, že nie je všetko o peniazoch, u nas bohuzial zatial nie, aj ked je alkohol minimalne tak "zly" ako trava. Kolko rodin uz rozbil alkohol? Kolko rodinnych tragedii sa stalo kvoli alkoholu? Kolko nevinnych ludi zomrelo pod kolesami ozranych soferov? atd atd atd. A o ganji sa toto neda povedat. Prave naopak. Kolkym ludom trpiacim na rakovinu sa zlepšili metastazy vplyvom THC? Kolkym sa zlepšili zdravotne problemy? .....vzdy je tu otazka, prečo je to podla mojho nazoru postavene na hlavu...alkohol predavame aj detom, a za gram travy zatvarame do basy.
Nemám moc rád keď sa porovnáva alkohol a "trava", je nezmysel porovnávať drogu s drogou ktorá viac či menej škodí,ale už keby sa mám k tomu vyjadriť tak alkohol v malých množstvách tj. nejaký ten prípitok alebo jedno pivo raz za čas je pravdepodobne lepšie ako si zahúliť, teda vlastne určite. A tí čo konzumujú viac tak pre nich to je už úplný nezmysel porovnávať..
no skoda ze sa NEDA ZASKRKNUT VIAC POLICOK.. AL SOM, ALE UZ NEMAM. Z NICIM. NEBOL SOM NIKDY FETAK. VSETKO CO SOM SKUSIL, TAK BUD RAZ AKURAT LEN KOLACE VIAC KRAT, ALE PRSTAL SOM ZO VSETKYM. BOHUZIL MOJI KAMARATI TOLKO STASTIA NEMALI A SKONCILI ALEBO ESTE KONCIA STRASNE BIEDNE!! JE TO STRASNY BORDEL, A ZACINA TO VZDY IBA TRAVOU, ALE KONIEC JE ROVNAKY... perNiiik!!!!!!
no a co ja sa zato nehambym vsetko treba vyskusat ako niekto moze odsudzovat nieco co ani nepozna ??? vyskusajte a az potom povedzte ze nikdy v zivote lebo az potom vas budem brat vazne
v tej ankete sa zabudla dat moznost chlast a cigarety.. aj to su drogy, akurat ze statom podporovane a spolocensky akceptovane. no v podstate su to takisto navykove latky, co nicia telo.. akurat ze su pomalsie, ale vysledok maju tiez "dobry" (pri dlhodobom uzivani).. rakovina pluc a do*ebana pecen. a mozete ma teraz vysmiat vsetci alkoholici a fajciari, ze co trepem
@53 ja viem, ale ked sa pustim o tom s diskusie napr. s nejakym tvrdym fajciarom, tak vzdy ma bud hlavu branenu firewallom voci myslienkam odporujucim jeho zlozvyk, alebo uvedie tiez casto pouzivany "vedecky" argument: Telo ma ist do hrobu zmutovane Takym ludom sa teda tazko daco vysvetluje, akurat ti, co este nezacali, alebo si poznaju mieru a neprehanaju este vedia o com hovorim..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
tak presne toto som zažila aj ja.....moji kamoši tiež frčali najskôr každý piatok len na tráve, šak čo to im neublíži.neskôr ju mali každý deň.....a teraz? piko, heroín, kokaín, koleso, huby....a na tom sú doteraz.......pomaly každý deň.......
@gaaragirl Najhoršie je, že mňa občas trápi, čo je s nimi.. A nemôžem im pomôcť..
ja viem aj mňa to veľa krát napadá ale niekedy ich viem stretnúť a vidím, že sú okej tak mi až tak odľahne.....ale jeden je na to už dosť zle, lebo sa vykašlal na ostatných, začal ojebávať doslova o prachy ostatných len aby mal kešte na piko...
to je v pohode on sa už ku mne chová akoby ma nepoznal tak že na ňom mi až tak nezáleží....ale sralo am to dosť....
no práve že jeho rodičia o tom vedia, aspoň o tráve vedia takže si myslia, že to čo má z pika, že je z trávy.....a niekedy ani nie je doma takže si to nemajú ani ako všimnúť.....a u neho ej to skôr tak, že rodičia poslúchajú jeho než on ich..proste je z neho už totálna stoka
pekne povedané
Ta trava a ostatne drogy asi nie su zakazane kvoli srande, ale ma to asi svoj dovod! Netvrdim, ze alkohol nie je droga.
a bohato mi stacil aj pohlad na totalne zhuleneho kamarata.
Nie, nikdy. Ani čokoládu.
toto nie je machrovanie aké kto drogy mal.......bola založená diskusia a tak sa tu o tom diskutuje.....
@52 ..netrepes, praveze pises cistu pravdu...len malo ludi si to uvedomuje