mame rovnake, kedze ona sa do toho nerozumie tak som jej povedal koho ma volit a v podstate vsetko ostatne okolo toho... kazdopadne aj bez toho aby som jej nieco hovoril nadava na sudruha fikulasa lebo vidi co je to za kokota.
Nezaujima ma politika, jedine proti comu som ze sa sem jebu drbnuti madari a robia si naroky na ktore nemaju absolutne ziadne prava, hlavne s tou madarcinou nech idu dopice.
no, vsetci sme pravicovi a to je tak asi vsetko. inac sa v nazoroch casto rozchadzame. alebo ani neviem, mna politicke nazory rodicov velmi nezaujimaju. aj ked sem-tam ma prekvapi, ze niekedy rozmyslaju uplne ako ja.
Politika ma ciastocne zaujima, ale nerozumiem jej, takze sa zatial k maminmu nazoru priklanam s tym, ze sa jej pytam PRECO a ona sa snazi mi zufalo odpovedat
@takemeaway Pozor, toto sa da povazovat za rasizmus . Mam Ta udat adminovi? Tiez nepodporujem ich naroky a predsa to este neznamena, ze im moze niekto takto nechutne nadavat ...
@transplantovana to praveze napriklad v nedelu o 12tej, ked fici v telke nejaka politicka relacia, tak si jednu vyberieme..a cela rodinka svorne picujeme
Aj keď sme v rodine volili tri rôzne politické strany, áno, plus mínus rovnaké ...
Teda okrem toho, že ocino kritizuje KDH stále rovnako a ja už o dosť menej ako v minulosti, keďže som si uvedomil, že aj keď mi ich podstata nie je úplne sympatická, ako politická strana jednoducho fungujú a fungujú nadmieru dobre ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
inak nase nazory na politiku su uplne totozne s mojimi rodicmi :o)
Teda okrem toho, že ocino kritizuje KDH stále rovnako a ja už o dosť menej ako v minulosti, keďže som si uvedomil, že aj keď mi ich podstata nie je úplne sympatická, ako politická strana jednoducho fungujú a fungujú nadmieru dobre ...