áno, ide. Mám z toho pocit, akoby som vôbec nežila. Občas sa zobudím z toho stavu a naozaj mám pocit, že sa mi všetko len snívalo a realita mi uniká...
ale ani nie len som si vcera uvedomil jak je zivot kratky , spominam si ako sme pred 10 rokmi z rodicmi nasadili strom , vcera to bolo CCA 10 rokov , este 8-krat tolko a mam vyse +90 , ak sa dozijem ... zivot je naozaj kratky ... nikdy som sa nad tym tak nezamyslal
vola sa to TDD - time deficit disorder, a najviac nim vraj trpia ludia ktory travia vela casu za PC, taktiez stres, ako vravia tuto, a tiez je to tym ze cim si starsi tym rychlejsie ti akoby tikali hodiny v tvojej hlave.... dietatu ubieha cas pomaly, napriklad, ja pamatam ako mi kedysi jedna hodina pripadala ako vecnost...
@monicqa15 tak pametam ked aj mne po škole ten čas ubiehal akoby pomalšie,ked som šiel si zahrat futbal, tak ešte doma som si čital, pisal domace ulohy. ale je fakt ,že ak mam cez vikend nejaky plan,napriklad si spravim vylet,tak ten den až tak rychle neutečie,lebo stihnem toho vela ked som niekde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ale ked si to zoberies, co mohli ludia robit v minulosti?
Pracovali a okrem toho? Tak asi hrat karty a rozpravat sa. Teraz je ovela via c starosti i veci, ktore ti vyplnaju cas