"Mate pocit, že mate na Birdzi co citat?" S akym zamerom bola polozena tato otazka? Mala som pocit, ze skrytym cielom bolo poukazat na "slabu uroven texo" z celkoveho hladiska. Citat medzi riadkami A Takychto diskusii tu bolo milion.
@idea ide mi o to, že kritické hlasy vždy počuť viac, ako tie spokojné, ľudia sa radšej posťažujú, ako niečo pochvália a to skresľuje. zaujímalo ma, aké je skutočné (alebo aspoň viac približné) zastúpenie sťažujúcich sa (a konkrétne tých, ktorí sa sťažujú na tú jednu vec, áno, zaujíma ma, koľko ich je a chcela som ich vyčleniť) a spokojných čitateľov. (a zatiaľ mi ten graf potvrdzuje teóriu, že nespokojných nebude tak veľa, ako sa môže zdať.) iste, aj ja mám nejaký názor....ale ten tu nemienim nijak prezentovať, ani toto hlasovanie na hocičo používať a vlastne si neviem predstaviť, ako by sa otázkou "Myslíte si, že texty tu majú slabú úroveň?" (ktorá je trochu zaujatá oproti forme, ktorú som sa snažila vybrať a snaží sa hlasujúcich ovplyvniť) mohlo dosiahnuť pozdvihnutie ega hocikoho
Neviem presne zahlasovať, ale takto: ak hľadám, iste nájdem, no veľa toho nie je - dokonca tak málo, že by som snáď mohol zahlasovať aj za štvrtú možnosť -, na druhej strane si nie som istý ani tým, či to tu bývalo lepšie, minimálne za ten posledný rok aj čosi, čo som na Birdzi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
je tu par veci , ktora ma zaujimaju...kto hlada najde
a samozrejme, keď budem hľadať, tak niečo nájdem.. možno tak 2 veci za týždeň, to je naozaj veľmi málo.
» www.birdz.sk/maslo/...
"Mate pocit, že mate na Birdzi co citat?" S akym zamerom bola polozena tato otazka? Mala som pocit, ze skrytym cielom bolo poukazat na "slabu uroven texo" z celkoveho hladiska. Citat medzi riadkami A Takychto diskusii tu bolo milion.
Ak autorka mala iny zamer, tak potom sorry
ja zase medzi tvojimi riadkami vidím akúsi zaujatosť... samozrejme, to je tvoja vec.