aj keď....čo je to vlastne detstvo? čas, keď si nerobíš starosti? keď ťa živia rodičia? čo je koniec detstva? je to nejaký prechod, ktorý pocítiš? je to zmena osobnosti? zmena zmýšľania? iný prístup k životu?
zial hej a mam z toho fajnu depresiu proste ja by som bola najradsej vecne decko co sa nemusi o nic starat a nemusi nic riesit .. a je mi smutno ked viem ze niektore veci uz proste asi nikdy nebudu take ako kedysi :/
neviem, nikdy som nemala to také bezstarostné detstvo, už od 11-tich som riešila veci aké riešia dospelí a mala zodpovednosť za ostatných, takže nejak neviem odpovedať na túto otázku
Neberiem ako koniec detstva to, že mám určitú zodpovednosť, že sa musím starať o dôležité či menej dôležité veci.. Proste som jednoznačne ešte dieťa A nechcem sa do "svetu dospelých" ani len dostať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
aj keď....čo je to vlastne detstvo? čas, keď si nerobíš starosti? keď ťa živia rodičia? čo je koniec detstva? je to nejaký prechod, ktorý pocítiš? je to zmena osobnosti? zmena zmýšľania? iný prístup k životu?
nepamätám si aké to bolo byť dieťa.
mozno v 12?
... ako @madiska , sa citim na viac rokov
navzdy ♥