Vianoce su o nicom akonahle prestanete verit na jeziska a zameriate sa nadarceky, popripade, ked vam postupne zacnu odchadzat ludia a okruh ludi pri stole sa stale zmensuje a zmensuje...aspon u nas je to tak, ale verim, ze ked pridu deti, opat sa to zacne vracat do starych kolaji...
Čaro Vianoc drieme len a len v ľudskom ponímaní. Je to sviatok, počas ktorého ľudia slávia svoju ľudskosť..., I keď v poslednom čase je to slávenie pomerne prehnane umelé a svoju ľudskosť prenášame do hodnôt vlastnoručne vytvorených, oná dôležitosť pre nás naďalej predstavuje prvotný podnet už spomínaného slávenia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Neustále sa tu rozoberá aké sú zlé, smutné a neviem ešte aké. Akoby sa ľudia nevedeli prestať len sťažovať.
Pritom neverím, že Vianoce aspoň troška neprežívajú.
ale tá komercializácia sviatkov ma dosť štve, i keď zatiaľ na coca-colu som ešte vianočnú reklamu s kamiónmi nevidel tento rok
ked som bol este maly tesil som sa na vianoce od novembra... na velku noc od marca a na dalsie narodeniny aj pol roka predtym ...
ale inak mam vianoce rad je to krasny sviatok... ked je nasnezene vela kolacikov je napecenych stromcek je postaveny mam taky dobry pocit na dusi
...ahaaa.... to v podstate už @etelnair píše... nevadí...