@tallahassee tak tým som zas nechcela naznačiť že som psychicky narušená a trpím samomluvou hej to zas nie preboha len že v dnešnom svete sa už nedá veriť nikomu. Vernosť ti vie dať tak akurát pes
@anetk ja som to vedel ze si z dakade usla nechces vybavim ti dovolenku vyspis sa odychnes si ranajky obed vecera zdarma z casu na cas v kazajke ale po takych troch rokoch ti to uz aj prestane vadit ja som prave prysel z takej dovolenky no maximalne spokojny
mám, teda, na 100% neverím ani sama sebe, ale áno, je človek, ktorému hovorím všetko, dokonca má aj moje heslo od facebooku...a internetovej žiackej knižky
ze dobra dusa ako to pekne znie ked to niekto howori mne pre teba vsetko staci ak pojdes k cvokarovi natrepes mu tam par blbosti ze vidis smolkoch pod postelou a mas draka v kuchyni siedmi trpaslici kazdy wecer znasilnuju snehulienku a na druhy den mas dovolenku aj v skole ta ospravedlnia len budes mat mreze na oknach to hadam prezijes
@tallahassee Tak o týchto veciach cvokárovi ani nemusím klamať na zajtra by sa mi to ospravedlnenie do školy zišlo a mohlo by trvať tak...do konca júna ďakujem že mi to zariadiš ty DOBRÁ DUŠA
aj ty mas pod postelou smolkou? lebo ja hej no mne by sa tez take zislo treba najist nejakeho kamarata doktora zeby vypisoval asi si meno zmenim na dobra dusa
@tallahassee Ja tam mám všetko možné prosím ťa a ty čo tam ešte máš? pochváľ sa o radosti pod posteľou vyštudujeme obaja cvokárčinu a budeme si navzájom písať ospravedlnenky do práce? ^.^ zmeň si
@anetk formi bihajndmi ale ja by som bol aj tak lepsi pacient jak lekar ale ked ide o PNku tak aj skolu koli tomu zmenim no tomma a jerryho nejaky ten drak smolko smolynka vcerajsia vecera micky mouse kacer donald a tak z casu na cas dojdu kamarati z narnie cez skrinu no co ti powem veselo tu je a este taka otazka co si mam zmenit?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
áno!