SU to len obyčajne slova ktore používa skoro každý druhý člofek neviem čo je na nich ine ako na tých ostatných, ked sa nad týým tak zamyslíím..... Myslím že u daktorých suuu.. Su v jadre slovnej zasobY A nemam ich rpoblem použivať ! .D... a vlastne je to každeho jeho vec čo do Svejej PAPUULE BERE! .. A každý ma na to vlasný nazor! .. takšeeeee... =D
S vyjadrovanim nemam absolutne ziaden problem. Som velmi komunikativny clovek a k tomu patria aj vulgarizmy. Rad ich pouzivam a vobec sa za to nehanbim. Kazdy psycholog ti povie, ze aspon zanadavat si poriadne pomaha odburat si stres, nervy ci inu zlu energiu.
Prestat? No.. ak sa za nadavku povazuje "do kelu" a podobné, tak potom mozno aj ano (niekde si clovek musi vybit zlost , ale kel je na to, myslim, maximalne dostacujuci). Ale myslim, ze slov je dost, takze toto uzke spektrum zdruzenia obycajnych pismenok nemam potrebu pouzivat.
@harleystorm presne tak! Nie som ten typ že každé 3 slovo je u mňa nadávka, lebo aj takých poznám a sú to významný ľudia, ale zase aby som sa kontroloval či náhodou nevypustím zo seba nadávku???? Tak to určite nie a to je u mňa len 1. stupeň ak ma poniektorý či už na fakulte, alebo vo firme na.ebú tak taký rev ešte nikto nepočul a nadávky ani nehovorím. Ale všetci čo ma poznajú už vedia čo robiť ak nemám svoj deň. Radšej čím skôr ísť preč.
Mimochodom na dnešných poniektorých ľudí sa inak ani nedá. Lebo spoločnosť upadá! Viem sa správať aj pekne a slušne ale to záleží od spoločnosti. Dnešný ľudia nemajú úctu k ničom a nikomu a nevážia si ničoho, tí vyžadujú špeciálny prístup, inak to nejde!
Výnimočne si zahryznem do jazyka, keď sa začujem, ako neartikulovaným piskľavým hláskom s výrazným východniarskym prízvukom a podivuhodným skloňovaním vypúšťam z úst perly ducha, ktoré som mala radšej nechať vyperliť opačným koncom tráviacej sústavy.
@alicemae súhlasím s tebou......ja sa správam vzhľadom k okoliu,akí sú ostatní, taká som aj ja...a ak mám zlú náladu, známi vedia, že nemajú provokovať lebo to skončí zle......ale S čím mám naozaj problém je presne to čo spomínala alicemae pravidlá slovenského pravopisu majú nejaký význam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Mimochodom na dnešných poniektorých ľudí sa inak ani nedá. Lebo spoločnosť upadá! Viem sa správať aj pekne a slušne ale to záleží od spoločnosti. Dnešný ľudia nemajú úctu k ničom a nikomu a nevážia si ničoho, tí vyžadujú špeciálny prístup, inak to nejde!
Nadávam skutočne všade a pred každým.
Výnimočne si zahryznem do jazyka, keď sa začujem, ako neartikulovaným piskľavým hláskom s výrazným východniarskym prízvukom a podivuhodným skloňovaním vypúšťam z úst perly ducha, ktoré som mala radšej nechať vyperliť opačným koncom tráviacej sústavy.
*
Ale ľudia - ten váš neskutočný pravopis zabíja moju jazykovednú
dušu.
*
Inštrumentál jednotného čísla vám nehovorí nič?
/
Plus by bolo vhodne si dopredu rozmysliet, ci chces pisat s diakritikou
alebo bez nej.
/
Viem, ze som OT a cakam, ze ma roztrhate v zuboch. Trhajte.