Len tak sa pýtam že akých máte susedov ,či su mlady alebo starý ..lebo ja mam same stare babky susedy ..a jedna mi lezie uplne na nervy ...ani nevie odzdravit a iba si hovadiny vymýšla o nás
mali sme jedného starého suseda čo si k nám chodil bez ohlásenia proste drzo si otvoril zadné dvierka od sadu a prišiel ku nám ale tento rok zomrel chudák.. takže žiadne problémy
bývam v dome a oproti je cintorín takže bez problémov....
ale u starkej (kde som 70% roka) stále chodí sused z dola , že vraj DUPEM ....asi mám lietať alebo začať navštevovať hodiny baletu a naučiť sa chodiť na špičkách
Doma je to v pohode, i keď v jednom byte býva ženská, čo je prepnutá, ale tú už nikto nerieši sme si zvykli
A čo bývam na priváte, tak všetci na našom poschodí sú fajn, milí, len ten dilino čo býva nad nami si prerába byt odkedy sme sa sem nasťahovali pred štyrmi rokmi...Nič príjemné sa zobudiť o 6 ráno na búchanie kladivom alebo vŕtanie
@mia246
poznám to mne to nonstop vravela prababka
a k teme:oproti nam teraz byva taka stara na jedno oko slepa ropucha čo nam kazde rano o 6 klope na dvere ze ci by sme jej dole nesli noviny zobrat .dokonca aj ce víkend a vedľa nás žije taký muž v stredných rokoch čo má furt chytá za zadok !!! úchyl jeden!!
1. Na intráku - bývam na bunke, z jednej strany mám fajn spolubývajúce a z druhej strany izba vedľa - neviem kto všetko tam býva, jeden spolužiak a ten je fajn, sú ticho, nevyrušujú, čo sa nedá povedať o chalanskej bunke oproti ˇ_ˇ"
2. U Gukola - ani neviem že akých majú susedov
3. Doma - oproti máme strašne zvedavú ženskú ktorá má celkom fajn rodinu a strašne pod papučou manžela, pripomínajú mi občas Nastenkinu (Mrázik) macochu a jej otca a čakám, kedy si aj on konečne dupne ako vo filme Pod nami máme slobodnú matku s dvomi deťmi, dievča má tak 16-18, chlapec asi okolo 10-11, nie sú až tak hluční len ma občas irituje ich čivava lebo vždy keď ide niekto okolo ich dverí tak šteká...A nad nami momentálne nebýva našťastie nikto.
v našom vchode býva taká mladá rodinka s dvomi dievčatkami, jeden pár v stredných rokoch, ktorí sem prišli z ameriky, ale pôvodom sú odkiaľsi zo stredného slovenska, dole taký prehúlenec čo púšťa dramáč na celý panelák.. a potom úplne neutrálni ľudia, ktorí nie sú ničím zaujímaví ani mi nevadia. vpohode, všetci susedovci.
no a na intráku tu mám tiež pestré zloženie okolo, ukrajinci, černoši, hocičo. akurát dievča, s ktorým zdieľame kuchynku a kúpeľňu je podivnô, vyhýba sa nám (a ľuďom všebecne).
Ja mám takých jebnutých susedov pod sebou, študenti, nie sú z BA. Je to byt v prenájme a dosť často si zvyknú robiť rôzne party. Neprekážalo by mi to, lenže oni nepoznajú nočný kľud. Niekedy robia hluk aj do druhej, resp. tretej rána. V minulosti to bolo dosť problémové, nakoľko som musel vstáva do práce 4:00 - 4:30. Nedávno to však presiahlo všetky medze - suseda, ktorá býva poschodie pod nimi, im bola zazvoniť a poprosila ich, aby s tým už prestali, že ona vstáva do práce. Na to jej odpovedali, že nech si dá dve tabletky na spanie a tresli dverami priamo pred ksichtom. Keď ich stretávame cez deň, tvária sa, ako keby ten hluk nerobili oni. Raz na nich už zavolali v noci policajtov. Prestali, no o polhodinu zase pokračovali, akoby sa nič nestalo. Potom im dakto vyjebal prúd. Bol kľud. Každý rok tu je iná partia študentov, tiež robili dosť často hluk, ale v noci fakt málokedy. Tí, čo sú tam teraz, sú najproblémovejší a nedá sa to s nimi niekedy fakt vydržať. Otcova žena bola po operácii srdca a keď ju po nejakej dobe prepustili z nemocnice, potrebovala byť v kľude. Robili opäť hluk. Nebol som vtedy doma, bol som na akcii mimo BA a otec ich bol poprosiť, nech sú tichšie, že jeho žena je po operácii - tí kokoti povedali - tak nech ide do nemocnice.
inak to, ja svojich susedov nepoznám. bývam tu len tri mesiace raz sme zvonili na suseda vedľa, aby nám otvoril víno, lebo sme boli obe slabé a to je tak všetko. a raz ma iný sused videl vystupovať z výťahu len s jednou topánkou na nohe a dosť jasne mi dal najavo, že som divná.
a na prízemí nám býva rómska rodinka, ktorá furt niečo varí a nahlas sa rozprávajú, tatko je riadny mafoš a nikdy mi neodzdraví, ale mamka sa ma pýta, čo budem variť a deti sa na mňa škeria
Doma máme z jednej strany celkom tichých susedov,len tam u nich býva stará babka ktorá s obľubou cez malé okno sledovala čo sa u nás na dvore deje. Z druhej strany zas býva babička,u ktorej sú každodenne vnúčatá, ktoré sa vkuse mlátia,vrieskajú,škrtia,topia,rozbíjajú všetko a podobne. Lezú mi na nervy hlavne tým,že vždy to začnú robiť keď vidia,že spúšťame roletu a malá ide spať(kto má malého súrodenca/dieťa vie,aké je nevyspané dieťa zlé a uplakané)
Na intráku to je tak všelijak,v praxi mám však šťastie na tichšiu chodbu a nikto tu nejako extra nedupoce(mám pocit,že si to nikto ani vďaka tým papierovým stenám nedovolí),sú tu fajn ľudia a občasná izbovica mi proste nevadí (kým to nie je party hard každý deň)
heh, ani nie, len susedkina dcéra od vedľajšieho dvora, Alena, má stále pokúša...
aj minule, cez plot jačala, že filíííp zober si ma za ženu, uvidíš aky budeme párik milujúcich holúbkov...
a dobre vie že som bukvica opica jedna, .....
majetky zavoňala
ja mám z prava dvoch hluchých bratov, ktorí rozprávajú tak nahlas, že ich je počuť až dole na prízemí
z ľava zas taká ježibaba, ktorá strká do všetkého ten svoj frňák
tú nenávidím
heh, určite máš pravdu, ale ja mam srdce choré a čo bude mať z neho
a potom, ako by som jej opätoval lásku, nikdy by nebola so mňou šťastná a to predsa nemôžem niekomu spraviť....
ale pekna je a aj frajerou som už voľajakych u nej videl... :-S :-S :-S
oproti nam byva kus uchylny sused, je alkac plus nejako psychicky chory a cele dni nevyjde z domu, len vecer ked si idem zapalit na balkon vacsinou just vyjde aj on a rozprava sa sam so sebou a je mi to strasne neprijemne.. a zvykne ma aj sledovat co robim v izbe a jeho decka tiez, ale to uz som vyriesila nepriehladnou foliou na oknach.
mam dvoj dom, čiže za murom býva moja krstna a krstny, su v pohode, ale ked po mojich bratrancoch začne zjapať tak to už nieje najlepšie, ale už sme si zvykli ale hned vedla nich byva moja baba a z druhej strany uplne vpohode susedia stary rodičia plus mlady s 2mi detmi a psikom, babka je troška dosť zvedava, vždy sa nenapadne potuluje po jej zahrade a pyta sa ma na veci D
z jednej strany nebýva nikto (je tam len záhrada) a z druhej strany tu máme jednu rodinku, ale tá tu nechodí stále, ale sú v pohodke a majú veľmi radi zvieratká a čiže majú psov, zajace, mačičky, ktoré k nám aj chodia
na našej ulici je každý samostatná jednotka, oddelujú nás dobre že nie dvojmetrové kamenné múry a vôbec sa ani nezdravíme ani nič takže dosť nahovno susedov mám
my s našimi susedmi nemáme žiadne problémy, ale susedia majú občas s nami keď sa najebeme a robíme mierny hluk (ale fakt nie sme veľmi hluční, nezvykne tu byť veľa ľudí, len asi trocha hlasnejšie rozprávame a hudbu neustražíme niekedy...fakt zriedka)
a doma na dedine sú kus problém jj, oproti napríklad býva staraá ženská s dvoma synmi, veľmi hádavá povaha, jeden syn alkoholik, vždy si nájdu niečo aby sa mohli hnevať - napríklad že keď vychádzame autom z dvora tak im z výfuku fúkneme dym do plynomera a preto majú vysoké účty za plyn a plesnejú im steny alebo sa občas stane že sa jej syn vyhráža ľuďom čo zaparkujú auto na ceste pred našim domom - netuším prečo vlastne, keďže je to nie veľmi frekventovaná dedinská cesta a dá sa to v poho obísť...ale tak to už odkedy sme boli deti tak za každú blbosť bol strašný cirkus. ostatní susedia tiež sú dedinskí klebetnici samí, jedni zvyknú doma v peci páliť plastové fľaše a gumáky a ktoviečo a ten dym nám samozrejme vždy nájde do okien a tak
vacsina baraka su stare vdovy ale tu musim pvoedat, ze tie nase mazoretky ako ich moj otec vola uplne zboznujem, snad hlavne kvoli tomu, ze uz boli chtiac-nechtiac nepriamimi svedkami vselijakych zuriek a nikdy neboznovali za co ich upne milujem
Absolútne nie. Na poschodí máme iba jednu susedu a tú upodozrievam z toho, že mení svoj vek každým dňom. Raz vyzerá na 50 rokov, potom na 80... a za svet jej nemôžem vysvetliť, že žijem s partnerom/frajerom/druhom a nie sme zobratí Ona si stále hudie, že videla môjho manžela
tak v našom vchode sa to strieda ako ponožky. poznám už ich len pár a tí sú všeliakí. niektorí inteligentnejší, niektorí menej. nezabudnem nikdy, čo som bol dieťa ako jeden sused o 2 poschodia nižšie naháňal kamaráta po sídlisku s vidlami to bol celkom psycho obraz...
tiež vždy, keď som stretol toho tak mi hovoril, že aby som sa ho nebál, a ak budem mať s niekým problém tak ho príde zbiť. stačí len mu to povedať, že je bývalý kickboxer
na mojom poschodí mám len takú susedu vo svojom veku a je akosi nemá, čo už. o poschodie vyššie takú príjemnú staršiu dôchodkyňu, ktorá ma chváli, že z detí, čo tu boli fakt som bol najnormálnejší a najzlatší. to ma pobavilo minule ako svojej kamarátke hovorila, že len tento chalan v tomto vchode je z mládeže najnormálnejší...čiže dá sa povedať fakt, že nemám problém s nikým.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Raz jej preplo v hlave a ušla z domu..
Už nemám susedu....
(akurát že mi tí mladí liezli na nervy v lete, keď v kuse čosi vrtali a búrali a nedalo sa to vydržať už
ale u starkej (kde som 70% roka) stále chodí sused z dola , že vraj DUPEM ....asi mám lietať alebo začať navštevovať hodiny baletu a naučiť sa chodiť na špičkách
A čo bývam na priváte, tak všetci na našom poschodí sú fajn, milí, len ten dilino čo býva nad nami si prerába byt odkedy sme sa sem nasťahovali pred štyrmi rokmi...Nič príjemné sa zobudiť o 6 ráno na búchanie kladivom alebo vŕtanie
a ešte mu vadí, že posúvam stoličky
poznám to mne to nonstop vravela prababka
a k teme:oproti nam teraz byva taka stara na jedno oko slepa ropucha čo nam kazde rano o 6 klope na dvere ze ci by sme jej dole nesli noviny zobrat .dokonca aj ce víkend a vedľa nás žije taký muž v stredných rokoch čo má furt chytá za zadok !!! úchyl jeden!!
1. Na intráku - bývam na bunke, z jednej strany mám fajn spolubývajúce a z druhej strany izba vedľa - neviem kto všetko tam býva, jeden spolužiak a ten je fajn, sú ticho, nevyrušujú, čo sa nedá povedať o chalanskej bunke oproti ˇ_ˇ"
2. U Gukola - ani neviem že akých majú susedov
3. Doma - oproti máme strašne zvedavú ženskú ktorá má celkom fajn rodinu a strašne pod papučou manžela, pripomínajú mi občas Nastenkinu (Mrázik) macochu a jej otca a čakám, kedy si aj on konečne dupne ako vo filme Pod nami máme slobodnú matku s dvomi deťmi, dievča má tak 16-18, chlapec asi okolo 10-11, nie sú až tak hluční len ma občas irituje ich čivava lebo vždy keď ide niekto okolo ich dverí tak šteká...A nad nami momentálne nebýva našťastie nikto.
no a na intráku tu mám tiež pestré zloženie okolo, ukrajinci, černoši, hocičo. akurát dievča, s ktorým zdieľame kuchynku a kúpeľňu je podivnô, vyhýba sa nám (a ľuďom všebecne).
nemám problém s nikým.
Čo dodať k takým kokotom....
a na prízemí nám býva rómska rodinka, ktorá furt niečo varí a nahlas sa rozprávajú, tatko je riadny mafoš a nikdy mi neodzdraví, ale mamka sa ma pýta, čo budem variť a deti sa na mňa škeria
ale problémy nemám s nikým
Na intráku to je tak všelijak,v praxi mám však šťastie na tichšiu chodbu a nikto tu nejako extra nedupoce(mám pocit,že si to nikto ani vďaka tým papierovým stenám nedovolí),sú tu fajn ľudia a občasná izbovica mi proste nevadí (kým to nie je party hard každý deň)
aj minule, cez plot jačala, že filíííp zober si ma za ženu, uvidíš aky budeme párik milujúcich holúbkov...
a dobre vie že som bukvica opica jedna, .....
majetky zavoňala
z ľava zas taká ježibaba, ktorá strká do všetkého ten svoj frňák
tú nenávidím
heh, určite máš pravdu, ale ja mam srdce choré a čo bude mať z neho
a potom, ako by som jej opätoval lásku, nikdy by nebola so mňou šťastná a to predsa nemôžem niekomu spraviť....
ale pekna je a aj frajerou som už voľajakych u nej videl... :-S :-S :-S
a doma na dedine sú kus problém jj, oproti napríklad býva staraá ženská s dvoma synmi, veľmi hádavá povaha, jeden syn alkoholik, vždy si nájdu niečo aby sa mohli hnevať - napríklad že keď vychádzame autom z dvora tak im z výfuku fúkneme dym do plynomera a preto majú vysoké účty za plyn a plesnejú im steny alebo sa občas stane že sa jej syn vyhráža ľuďom čo zaparkujú auto na ceste pred našim domom - netuším prečo vlastne, keďže je to nie veľmi frekventovaná dedinská cesta a dá sa to v poho obísť...ale tak to už odkedy sme boli deti tak za každú blbosť bol strašný cirkus. ostatní susedia tiež sú dedinskí klebetnici samí, jedni zvyknú doma v peci páliť plastové fľaše a gumáky a ktoviečo a ten dym nám samozrejme vždy nájde do okien a tak
tiež vždy, keď som stretol toho tak mi hovoril, že aby som sa ho nebál, a ak budem mať s niekým problém tak ho príde zbiť. stačí len mu to povedať, že je bývalý kickboxer
na mojom poschodí mám len takú susedu vo svojom veku a je akosi nemá, čo už. o poschodie vyššie takú príjemnú staršiu dôchodkyňu, ktorá ma chváli, že z detí, čo tu boli fakt som bol najnormálnejší a najzlatší. to ma pobavilo minule ako svojej kamarátke hovorila, že len tento chalan v tomto vchode je z mládeže najnormálnejší...čiže dá sa povedať fakt, že nemám problém s nikým.