Ešte nedávno boli u mňa na 1.mieste, som bola do nich zažratá, plnú ri´t plgátov tu mám,diskografiu a neviem čo ešte. 8) Teraz sú na druhom mieste, no. A bola som aj na koncerte. 8)
nepočula som od nich ani jednu pesničku ani neplánujem, niečo mi vadí na .. neviem, na názve tej skupiny, na členoch čo na fotkách vidím a i keď útržky od kamošky počujem, nejak ma to nebere... nič, proste nula
a ktore napriklad?aspon 10 vymenuj,lebo asi neviem.
elektronika + rockova hudba...to je 30 seconds to mars.
citala som o Linkin Park,co je celkom uznavana kapela,ze sa inspirovala pri nahravani noveho albumu kapelou 30STM.podobny styl pesniciek,nazvy pesniciek,nazov albumu.Dalej,slovenska kapela ZociVoci,ktoru vobec nemusim,ale tiez sa oni inspirovali touto kapelou.
Skor som presvedcena o tom,ze oni vniesli tu originalitu.
nezamietam moznost,ze prve dve albumy sa podobali na nejake ine kapely,ktore ja som stale neobjavila,ale fajn,ale tento novy album je uz nieco uplne ine.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
ale ani tie jeho oci barz modre nie su na zahodenie :÷
neprikláňam sa ani k + ani k - názoru
kazdemu sa paci nieco ine.a hej su moja najoblubenejsia skupina!
A zajtra idem na ich koncert,ktory bude vo stvrtok.
yahoo.... proste,pre mna su best...
táto kapela je neoriginálna?v čom presne?
a ktore napriklad?aspon 10 vymenuj,lebo asi neviem.
elektronika + rockova hudba...to je 30 seconds to mars.
citala som o Linkin Park,co je celkom uznavana kapela,ze sa inspirovala pri nahravani noveho albumu kapelou 30STM.podobny styl pesniciek,nazvy pesniciek,nazov albumu.Dalej,slovenska kapela ZociVoci,ktoru vobec nemusim,ale tiez sa oni inspirovali touto kapelou.
Skor som presvedcena o tom,ze oni vniesli tu originalitu.
nezamietam moznost,ze prve dve albumy sa podobali na nejake ine kapely,ktore ja som stale neobjavila,ale fajn,ale tento novy album je uz nieco uplne ine.
jáj,a dalej????
nejako stale nenachadzam spojenie medzi starsimi kapelami...