mate radi 69?? a pytam sa to hlavne bab....fakt to potrebujem vediet tak tu na mna pls nenadavajte ze co je to zas za tema myslim ze tu boli aj horsie uz....dik baby za vsetky odpovede
neviem ako babe ale mne sa ta poloha velmi pppááááči omhoho lepšie ako len samostatná fajka takto maš krajšíí vyhlad je to vrušujuucejšie .. no aj aj by som rad vedel ako sa to babam paci zozadu =
hej velkost ponoziekk mozno...no ak mam pravdu povedat mne to je proti srsti neviem..mozno az ked sa uplne pozname do spiku kosti ale mne sa to nelubi fajka vpoho ale 69..viete kazda ma na to iny nazor..
red-hawko no neviem si predstavit ze by som mala byt dole... vzdy hore... si predstav co by robil chalan keby som bola dole a on by... zadusila by som sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ale viete aka je to poloha uz spominana 96? To je to vlastne 69-na ale pot 30tich rokoch manzelstva