nedozreté nemusím, ale zjem, prezreté väčšinou používam na smoothies alebo do pečenia.
a bonusovka... ani neviem, mám rada v podstate všetko rastlinného pôvodu, takže ťažko povedať len teda príliš neobľubujem kyslé berries ako ríbezle alebo brusnice, ani egreše obzvlášť nemusím.
Nemam rad moc masove veci ako jelitka, huspeninu, bocik a podobne ale maso jem hlavne ak neni take typicky masove takze som divny masozrut a banany su super vynalez dakujeme opiciam co ich v pralese objavili a doniesli ludom a tak isto dakujeme panovi Mečiarovi bez ktoreho by sme tu urcite nemali ani banany!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
a bonusovka... ani neviem, mám rada v podstate všetko rastlinného pôvodu, takže ťažko povedať len teda príliš neobľubujem kyslé berries ako ríbezle alebo brusnice, ani egreše obzvlášť nemusím.
Čo veľa ľudí má rado a ja nie sú huby. Znesiem ich iba vo vianočnej kapustnici, inak ich nemôžem ani cítiť.
alebo guláš
alebo zemiakový šalát