ak sa raz za cas nejaka burka vyskytne, tak som celkom rad, ale vsetkych tych nahanacov burok, ktori by tu chceli mat burky a tornada kazdy den, by som najradsej nakopal do riti
ako kedy. dážď mi vadí, lebo svetu ukazuje skutočný megaobjem mojich vlasoch a spm z toho nervózna
ale teraz v utorok som sa vracala domov, mala som za sebou deň v robote, noha ma šialene bolela, išla som asi trikrát dlhšie než normálne a bolo mi tak podivne. a spustila sa búrka, pred ktorou všetci utekali, no ja som si išla a jednoducho mi to pomohlo. zmokla som ako myš, zatiekol mi notebook a mobil, ale prišla dom domov s úsmevom a vyžmýkala som si trčko poriadne. spokojnosť sama
ja burky milujem !!! hlavne ked v noci prsi ... otvorim si balkonove dvere a pocuvam uz len ako kvapky dopadaju na zem proste je to uzasny pocit ... a ked som vonku s kamaratmi sadneme do baru ... a pozeram cez okno ... tiez to neni nahorsie ... ale ked sme niekde v meste a dobre sa rozprsii a nemame sa kam skrit tak je to dost biedne
Určite nie bez výnimky, napríklad niekde zašitého, neoplývajúceho vidinou rýchleho vysušenia a prezlečenia sa nepotešia, ale inak väčšinou hej, či už len na pohľad z okna, pár chvíľkami na balkóne, alebo poriadnou uvoľňujúcou prechádzkou s mokrým telom a úsmevom na tvári ...
Naposledy ma k tomu dokonca chytala túžba byť ošpliechaný autom prechádzajúcim mláku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ale teraz v utorok som sa vracala domov, mala som za sebou deň v robote, noha ma šialene bolela, išla som asi trikrát dlhšie než normálne a bolo mi tak podivne. a spustila sa búrka, pred ktorou všetci utekali, no ja som si išla a jednoducho mi to pomohlo. zmokla som ako myš, zatiekol mi notebook a mobil, ale prišla dom domov s úsmevom a vyžmýkala som si trčko poriadne. spokojnosť sama
Naposledy ma k tomu dokonca chytala túžba byť ošpliechaný autom prechádzajúcim mláku