Nie žeby ma nebavila... Ale ani ju nezbožňujem, na to tu je dejepis a história.. Neznášam len učitelku, ktorá chémiu učí.. Nechápem jej totiž ani slovo.
kedysi na zakladke som ju mala rada ale teraz ,ked ju preberame viac do hlbky na strednej tak je poriadna tazka ,a preto sa ju nerada ucim .....a ani poriadne neviem vsetky tie reakcie a pod ...je to hrozne zlozite ...nepatri moje oblubene predmety ,ale samozrejme ,ucim sa ju ,lebo musim
Mám k nej prirodzený odpor. V osmičke nás učila taká, doslova, že pi*a, čiže to teraz aj tak vypadá... A v devine taká absolútna pohoďáčka, čo tiež teraz tak vypadá... Už v osmičke som ju nechápala, a čo nechápem, to ma nebaví. No a to čo ma nebaví, nemám rada, a čo nemám rada, o to sa nezaujímam. A takto sa to so mnou ťahá a aj bude ťahať
Teraz nás učí taká profesorka, pre ktorú je chémia celý život. A tak to aj vypadá... Ale tie hodiny... Polhodinu vykladá o niečom čomu absolútne nikto nerozumie a na konci povie "ale toto už, všakže, všetci vieme spievať v áriách *úsmev od ucha k uchu*, takže si z toho nenapíšeme poznámočky, ale na teste to bude *úsmev od ucha k uchu*, alebo tie jej výrazy..."ukotvite si to do zošítka", "vytvorte heterogénne skupinky", "toto je analógia predsa", "systematizácia a integrácia pojmov", "pluska ku pluske a narodí sa nám jednotka", "prebral si sa ako zvolenskí hokejisti" (spolužiakovi pri odpovedi)...ale najväčší rofl bol, keď povedala "a...elektróniky sa pochytajú za ručičky a vytvoria elektrónové páry...no a elektrofil...to je taký čo ľúúbi elektróny... *úsmev od ucha k uchu*... A tak no... Neodpustila som si
@bublibum mám ju rada, ale netrúfala by som sa do nej pustiť v škole ako ty. na základke som nemala problém. kopec vecí som ale zabudla, pretože na strednej som ju vôbec nemala. *za to aspoň fyziku* myslím chémia je sama o sebe zložitá a má veľa častí, ale za to je moc zaujímavá
Ani jedna odpoveď, chémia je pre mňa jeden z predmetov, ktorý mi nevadia, colkom ju môžem, viem sa ju naučiť, no určite ju nemilujem a už vôbec sa jej nechcem venovat.
@indifferentgirl U nás máme profesorku veľmi podobnú tej tvojej, tiež takto "vtipkuje" s chémiou, ale vďaka tomu prežijem jej hodiny, inak by to bol des.
Chémiu rada nemám, nerozumiem jej, nikdy ani rozumieť nebudem, na základke som mala 1 pretože mi stačilo naučiť sa pár viet, na gympli treba vedieť sto poučiek a tisíc vzorcov, fakt ma to nebaví, ale učiť sa ju musím, nech nemám doma dusno
Si pametam na prvu hodinu chemie... zhodou okolnosti som vtedy citala knihu a tam bolo nieco s Alchymiou a strasne .. ale strane dobre kniha just neviem nazov.. a sa mi to pacilo .. a si pametam... ze ucitelka tam daco vravi .. a ja ze boze nuda... a potom spomenula ze chemia sa volala niekedy Alchymia.. a ja hned som spozornela.. ze hmm tento predmet sa mi zacina pacit .. ale hned ma to preslo .. vzhladom na ucitelku
na strednej som ju mala fakt rada, zaujímalo ma to a hlavne ma to bavilo ako jediný prírodovedný predmet. a to bol ten problém, že som k nej nemala čo dopárovať, lebo matiku, biolu a fyziku som z duše nenávidela.
a tak sa skončila moja chemická kariéra
ale vo všeobecnosti mám k chémii velice kladný vzťah a do labáku by som si určite zašla
@souri Som na tom podobne. Tie hodiny sú buď des alebo sakramenská nuda, kedy každý počíta minúty do konca, ale akoby zastal čas :/
A súhlasím aj s tou druhou časťou. My sme na základke mali známky z prezentácii, ktoré si učiteľka len tak preklikala, z laboratórnych, ktoré nikto nevedel a odpísali sme ich od áčkarov, u ktorých bol jeden chalan (Môj terajší spolužiak, ktorého ako jediného tá chémia bavila a s touto profesorkou si vynikajúco rozumie. Asi ako jediný.), ktorý to v podstate robil celé, ešte s pár ľuďmi a tak sme mali všetci dobré známky, poprípade ešte z písomiek, na ktoré sa fakt, že stačilo nabifliť a názvoslovie a pod. bolo totálne ľahké. Ale teraz... Nikde nič poriadne neni vysvetlené, ona si myslí, že všetci všetko vieme (vie to akurát tak on, možno ešte minimum ľudí), za celý čas nič nevysvetlí iba kecá o somarinách a zrazu zabije, že test
Tu sa nedá povedať že by som ju mal rád alebo nie. Proste mám k nej neutrálny vsťah. Učím sa ju a je ľahká a učím sa ju celkom rád ale nebol by som proti keby som sa ju neučil. :p
učím sa ju na prijímačky na farmáciu a väčšina vecí tam má svoje podmienky, niektoré aj logické, a keď ovládam podmienky, ostatné je hračka. sú aj veci čo sa treba proste naučiť, nemá to nejaký princíp, ale to sa dá zvládnuť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Teraz nás učí taká profesorka, pre ktorú je chémia celý život. A tak to aj vypadá... Ale tie hodiny... Polhodinu vykladá o niečom čomu absolútne nikto nerozumie a na konci povie "ale toto už, všakže, všetci vieme spievať v áriách *úsmev od ucha k uchu*, takže si z toho nenapíšeme poznámočky, ale na teste to bude *úsmev od ucha k uchu*, alebo tie jej výrazy..."ukotvite si to do zošítka", "vytvorte heterogénne skupinky", "toto je analógia predsa", "systematizácia a integrácia pojmov", "pluska ku pluske a narodí sa nám jednotka", "prebral si sa ako zvolenskí hokejisti" (spolužiakovi pri odpovedi)...ale najväčší rofl bol, keď povedala "a...elektróniky sa pochytajú za ručičky a vytvoria elektrónové páry...no a elektrofil...to je taký čo ľúúbi elektróny... *úsmev od ucha k uchu*... A tak no... Neodpustila som si
Ja ju milujem. Tú chémiu.
Ale aj pesničku.
Chémiu rada nemám, nerozumiem jej, nikdy ani rozumieť nebudem, na základke som mala 1 pretože mi stačilo naučiť sa pár viet, na gympli treba vedieť sto poučiek a tisíc vzorcov, fakt ma to nebaví, ale učiť sa ju musím, nech nemám doma dusno
a tak sa skončila moja chemická kariéra
ale vo všeobecnosti mám k chémii velice kladný vzťah a do labáku by som si určite zašla
A súhlasím aj s tou druhou časťou. My sme na základke mali známky z prezentácii, ktoré si učiteľka len tak preklikala, z laboratórnych, ktoré nikto nevedel a odpísali sme ich od áčkarov, u ktorých bol jeden chalan (Môj terajší spolužiak, ktorého ako jediného tá chémia bavila a s touto profesorkou si vynikajúco rozumie. Asi ako jediný.), ktorý to v podstate robil celé, ešte s pár ľuďmi a tak sme mali všetci dobré známky, poprípade ešte z písomiek, na ktoré sa fakt, že stačilo nabifliť a názvoslovie a pod. bolo totálne ľahké. Ale teraz... Nikde nič poriadne neni vysvetlené, ona si myslí, že všetci všetko vieme (vie to akurát tak on, možno ešte minimum ľudí), za celý čas nič nevysvetlí iba kecá o somarinách a zrazu zabije, že test
presne tá pieseň ma napadla teraz, keď som otvoril anketu. dokonca som si začal aj pospevovať ten zborový refrén.
no a k téme. keďže by som rád študoval farmáciu tak som povinný ju ovládať a v podstate celkom mi to aj ide.