Preto sa pýtam, lebo sme tu povacsinou mladý a takéto staŕe rárohy moc nepoznáme ale mne sa páči n preto som si na tu umelinku spoimenul lebo má vyjst o pár dní Prvý singel z jej albumu ktory vyde az v zime..Vola sa to greatest thing a bude to spievat s tou zltovlasou slecnou ktora ju aj napisala
@petiboy20 nechcem byt zlý, fakt, ale mylsim, ze to aj jemu (sorum) bolo jasne ze to speiva gaga..akoze no aj som fanatik do tej zltovlasej slecny ale pokial ja vime pesnicku nahrala v roku 2007..sice..to je 4 roky tak ams pravdu n ale to on (sorum ) nepopiera..
@romanzkrajinyx ....áno viem, čo znamená demo....ale zatiaľ som nepočul nič o tom, že presne táto pesnička bude pre CHER... a tiež nechcem byť zlý...tiež sa zaujímam o hudbu a viem o nej dosť... a keďže poznám tú pesničku dosť dlho tak som len vyjadril svoj názor, že podľa mňa to nie je original DEMO ale dobre nechajme sa prekvapiť!
sorry....ale ja na tvoju osobu som zatiaľ nič nepovedal...takže si to odpusť... a v podstate som si priznal, že som o tom nevedel...LOOL(nechápem niekedy ľudskú mentalitu)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
paci sa vam?
No ale Gaga s ňou len naspievala pesnicku..takže nič zlé by sa stat nemalo
Boha ty si taký debil.-.si zo seba urobil koko*a ale paradneho..to je tu kazdemu jasne...
1.Názov videa je demo
2.Napísal som že este len o pár dni tento singel bude vydaný, toto je demo, cize singel bude zniet inak budel len mierne podobny a preto
3.Si debil
@side3 jasne ze hej ked to speiva gaga
@bubblebobble ale nebude to trapas ked sa rozpadne ona na zivo nespieva kedze ma autotune hlas takze koncert nehrozi
vlastne tu mas info o tom singly ak mas zajem
» tinyurl.com/6enuuck...
a toto
» tinyurl.com/623ahgh...
Každopádne sa velmi teším bude to velky comeback cher