neznasam to trapne netancovatelne techno, cigaretovy dym, tie huste smradlave kudolce aj oslepujuce svetlo. a aby som nezabudla, neznasam najebanych nadrzanych blbov, co lezu pod kazdu pristupnu suknu. a vlastne neznasam aj tie s pristupnymi suknami
@14 mas stastie ze sa vzdy zobudis doma a nie niekde inde
- chodim na diskoteky asi 2-3 krat do mesiaca...podla nalady...dobre su dance party a neznasam ked je nejaky hip hop....ti opicaci v xxxxl mikine ako tam saskuju....to je zabavne
na také tie pravé diskotéky, kde sa hrá oldies a disko nechodím už....akcie kde sa chodím baviť sú ovela lepšie a nehrá sa trapne disko ako v diskokluboch plných 15-16 ročných detí... Taký Remix, Unique a podobné miesta v BA stoja za to
kokos tu skoro nikto nema ra&d disco ako vidim,,,,lebo ja lo milujem,,,teda milujem tancovanie, a to sa da najcastejsie na disko...take latino disko mnam
@45 no tak skúsil som to 6 krát asi a vyšlo to iba prvýkrát...no vieš vyberal som si také čo som si bol istý že tam nie sú s chalanom, ale iba s kamoškami...viem že tam boli aj také radodajné ale okolo takých bolo vždy veľa "kohútov" a ja sa nedelím
úplne totálne ich nemusím, hudba tam vreští takže tam nič nepočuť. ale napriek tomu som sa na nej zoznámila s terajším priateľom a je tomu už cez 2 roky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
z toho vyplyva, ze diskotekam naozaj neholdujem.
A najhoršie je že mám bratranca DJa takže sa to na mňa valí z každej strany keď sme na návšteve ach jaj... ako tam ja trpím
150 sk za vstupné nedám
Jediná možno Planeta a Oceán
- chodim na diskoteky asi 2-3 krat do mesiaca...podla nalady...dobre su dance party a neznasam ked je nejaky hip hop....ti opicaci v xxxxl mikine ako tam saskuju....to je zabavne
a ani sa nechystám aj ked tu u nás jednu otvorili..raj pre nadržané detičky ..haha mna tam nikdy nedostanete