ale inac @6 je blizko mojho pocitu, akurat sa v niektorych citim jak velryba ale ked si vcera kupila dlhu pasikavu ta gula v nakupnych maniackach, a vyzerala ok, snad nie som ani len natolko obezna jak ona, ze by som mala mat take intenzivne velrybie pocity. no kazdopadne mam dilemu, lebo v mojej predstave to vyzera super
som žena, páčia sa mi a nosím a dlho som žila v omyle, že ich nemôžem nosť, pre moju výšku, ale už som sa na to vykašlalaa.. akurát zháňam nejakú pudrovú, bledoružovú na ebay
je to mozne, ale vychadza to z realneho vnutorneho presvedcenia, ktore nedokazes pochopit preto by som sa hrozne chcela vidiet ocami ineho cloveka, lebo fakt mam dojem, ze mi jebe
@n0win0u ale čo si ty ! v rifliach som krajšia tak tým pohľadom sa kochaj ozaj zrejme budem vedieť niekedy prísť z piatka na sobotu do ZA zmenili nám rozvrh tak mám predĺžené víkendy
dlhe sukne nosím a mam ich strasne vela toto leto by som rada našla nejakú strasne dlhu, ktorú si budem mocť dať na pas a aj ked si dam vysoke opatky stale bude uplne uplne po zem ale to asi možem snívať, cize si dam ušiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Ale nenosim ich. Ale tuto som si dala skratit na mini a uz ju nosim :happy: :
Ale aj tak si najblizsie jednu zadovazim. Jolo!
Dlhu suknu po zem by som si neobliekla, rada ukazujem nohy
a ešte two piece dress mám s dlhou sukňou zopár tiež topkovpo to vyzerá
ale také ako @2 sa mi nepáčia.
voleee si ma nikdy nevidel ved nabuduce sa odfocim v kabinke, ked boh da a natrafim na daky pekny kusok A UVIDIS TEN KOLOS
je to mozne, ale vychadza to z realneho vnutorneho presvedcenia, ktore nedokazes pochopit preto by som sa hrozne chcela vidiet ocami ineho cloveka, lebo fakt mam dojem, ze mi jebe
vy neviete byt tucne, cela vasa rodina
jj zilina je podvyzivena ale ja tu mam polku aj bratislavskych genov
@Ives tak to by som sa pozrel !
mam jedny šaty,ktoré sú po zem,ale nosim ich tak,ze si ich drzim
akorát s že sa mi plantá, čiže metro bude dosť dobrodružné .D