Úplne najviac..a počuvam ju už dávno keď ju veľa ľudí nepoznalo..najviac asi lights, my blood...ale všetky sú úžasné.. Ona ma proste nikdy neprestane baviť
Z albumu Lights sa mi páčia úplne všetky pesničky, najobľúbenejšiu si ani neviem vybrať A priznávam sa, Halcyon Days som ešte celé nepočula, takže neviem posúdiť
@lullusmassacre zeeee to neni dohad iba? no vsimla som si v tom jednom klipe a jak sa s hentym dala dokopy vyholila hlavu uz ju mali , nechutnaaaa nech si ju maju
sa mi strasne nelubi,ako ju niekto taha na komercnu hudbu, burn je uplny shit, na halcyons su dost dobre veci,ale najlepsie su tie stare. inak asi prave od nej mam najcastejsie nieco pustene na pc
@tasha5 Ja keď som už videla aj trojuholníky v tom jednom videu tak reku.. čau moja ... úplne ju dokazili podľa mňa ,vôbec sa mi jej hudba nepáči (tá nová)
jasne, EG je podla mna naj naj
Prvu som pocul "starry eyed" odvtedy ju mam najradsej, aj ked teraz robi taku inu hudbu nez niekedy, asi aby sa pacila co najviac ludom
@tasha5 jj starry eyed jednoznacne, to bolo prve ked som ju videl a pocul a hned som si ju isiel hladat na yt a bola to laska na prvy pohlad,uzasne pesnicky.
teraz co ma najnovsi klip,tak tam robi akoze strasne sexi zo seba,a ku nej sa to vobec nehodi ked sa ide odhalovat,aj na poslednych koncertoch a predstaveniach ma take hot oblecenie,inokedy sedela v svetri a spievala a to sa jej hodi najviac,vtedy najlepsia podla mna lebo ked som uvidel burn v tv,a vsade som to zacal pocut,tak som uz vedel ze to hudobne pojde dolu vodou a niekomu sa zapredala
inak pocuvate aj take songy ako in my city,joy,only you,my blood .... ?
@fxx nooo mne stacilo ze na fmku, ani hladat som nemusela vtedy denna rotacia a este dobre remixy aj . uz ju 2roky nesledujem ani a ked tu bola vtedy som nemala zaujem vobec vidiet, predtym este by sa dalo. no a ako sme slullu spomenuli, ako som videla v klipe naznak a bolo pocut ze je radiova, ze doviii slecna, aj ty koncis .
inaaak to myslis ake ? netusim,nepocuvam
má celkom fajn songy, ale dostalo ma, keď povedala: "prečo ste ma ešte nazaradili do najsexi žien sveta?!" hoci ja niesom nič extra, ale nezdá sa mi až taká pekná, aby ju zaradili do najsexi žien sveta... toť môj názor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
mám veľmi rada The Writer a najviac asi Little dreams.
Idem si pustiť, ďakujem za pripomenutie!
kto si ju pamata este nez bola znama,Starryeyed?
a nieco s horses este
najviac asi explosions
Burn, Lights, Your Song
@patricino ty ju stále počúvaš
@bcmuro ale však teraz je už s Calvinom
inak ja ju tiež môžem a najviac asi Your song a The writer
a mám dve najnaj.
a
Goodness Gracious
I know you care
Figure 8
Anything could happen
Explosions
Guns and Horses
Your song
Prvu som pocul "starry eyed" odvtedy ju mam najradsej, aj ked teraz robi taku inu hudbu nez niekedy, asi aby sa pacila co najviac ludom
a @lullus vlastne ze ani hudba neni, len produkt uz
teraz co ma najnovsi klip,tak tam robi akoze strasne sexi zo seba,a ku nej sa to vobec nehodi ked sa ide odhalovat,aj na poslednych koncertoch a predstaveniach ma take hot oblecenie,inokedy sedela v svetri a spievala a to sa jej hodi najviac,vtedy najlepsia podla mna lebo ked som uvidel burn v tv,a vsade som to zacal pocut,tak som uz vedel ze to hudobne pojde dolu vodou a niekomu sa zapredala
inak pocuvate aj take songy ako in my city,joy,only you,my blood .... ?
inaaak to myslis ake ? netusim,nepocuvam