@kxxe@weeman poker samozrejme hazardom je, ako vsetky hry v ktorych sa hra o peniaze..ci, co je podla vas hazard? samozrejme internetovy freerol nie je hazard, ale internetove freeroly sa nedaju nazvat ani pokrom
@kxxe tvoja teoria resp. definica ma slabiny, ak by si trochu badal tak sa stavim, ze najdes minimalne 5 roznych definicii, a to uz na internete, o odbornej literature nehovoriac, ja som to skusal len na internete a nasiel som..teda sa poker da vnimat ako hazard aj nie, zavisi to od uhla pohladu (v zmysle zakona ale poker hazard urcite je a to prave vtedy ak sa to mysli vazne, preto je zakonom obmedzena vekova ucast na turnajoch, kym ked si zahras v krcme tak by to bolo za hazardnu hru povazovane asi tazko)
..takze ja dokonca tvrdim, ze aj clovece kludne moze ist hazardnou hrou v zmysle ak ide o predmet stavky, ze kto vyhra..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
"za hazardné hry považujú také hry, v ktorých záleží iba alebo hlavne na náhode a nezáleží alebo iba minimálne záleží na hráčskom umení hráčov."
"Hazard: činnost, jejíž výsledek závisí na náhodě"
Teoreticky poker hazard moze byt, ale nemusi ak to hrac berie vazne.
..takze ja dokonca tvrdim, ze aj clovece kludne moze ist hazardnou hrou v zmysle ak ide o predmet stavky, ze kto vyhra..