dnes by som povedal, ze uz skor elektrohop, ale urcite hej. ved aj najlepsia pesnicka minuleho 10rocia bola hiphopova. je to neskutocne progresivny a adaptacieschopny zaner
Ja by som proti tomu napríklad nič nemala ale všetky ktoré som počula boli len zmeska nadávok a urážok, čiže, nie ďakujem radšej budem počúvať o vikingských bojovníkov a dupote stád koní.
Nemam rad hip hop jedine co sa mi natom paci su niektore texty... irituje ma ked daky spevak robi zo seba velku hviezdu tipu som milionovy cavo... v tom momente ma napadne si jednocentovi srac... paci sa mi natom ze co na jazyku to v piesny...
Mám rád hip hop ale urcite nie slovensky. Pokusal som sa pocuvat aj ten ale neviem preco citil som sa strasne trapne. Je to divne ked sa slovensky "raperi" tvaria akoby zili v gete. Nadavky mi nevadia ak su trefne. Ale im sa to bohuzial nedari. V tomto naozaj vyhrava Amerika
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Lenže ja nie a hovorila som o sebe.
Ja som neškatulkovala. Len hovorím, že by som to proste už nepočuvala..