spekacky len pri opekacke a parky mam rada ale na niaku dobu s nimi zrejme prestanem kedze som sa z nich predchvilou potyckovala (s takych zo syrom v nutri a obalenimi v slaninke)
hmm si robite prdel? milujem maso a masove vyrobky a na festivaly su tieto "jedla" uplne najlepsie ako fakt niekedy nechapem tych co nejedia maso .. neviete o co prichadzate
Mám ich rada, ale nejem ich. Pretože je to kompletne nezdravé. Jem ich len VYNIMOČNE a mal by to tak robiť každý ktorý nechce byť ,,tučko" a chce byť zdrav a mať v poriadku cholesterol a srdce.
Áno, mám to všetko veľmi rada, ale nejem to často. Radšej si dám kvalitnú kuraciu šunku a syr, ako párky, salámy a namiesto paštéty si dám maslo, rastlinný tuk, tavený syr a zdravšie pomazánky, a súhlasím s ,,jessi04062000". Je to veľmi chutné, ale keby sme videli zloženie a spôsob výroby niektorých týchto výrobkov, verte mi, že by nám to NECHUTILO!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
špekáčky - väčšinou len pri opekaní + ak nejaká zvýši tak občas šupneme do praženice alebo inak použijeme
salámy a šunky - šunky mám naozaj rada, salámy jedávam len suché, také ako malokarpatská, to mi vôbec nechutí
a párky - naučila som sa na síce drahšie, ale o to kvalitnejšie = viedenské párky, nie je to taká sračka ako bratislavské či spišské.
ale tak musím o sebe povedať, že som mäsožravý tvor...
párky plnené syrom, nie nejaké nekvalitné humusy,,, grc
paštéty iba pikantné mi chutia
salámy a šunky jasná vec
som prieberčivá??? asi jo...
teraz som začala jesť šunkovú salámu,aj klobásku,ale napríklad paštéty,jaterničky,tlačenky a podobne mi nikdy nechutili.
a špekáčky som nezačala jesť,lebo ako som si odvykla a raz som kúsok ochutnala,bolo mi z toho strašne zle.
ale mäso celkovo skoro vôbec nejem,skôr len chudé mäso,alebo ryby.
ale napríklad pizzu,alebo bagetu si bez šunky neviem predstaviť
sorry,ale chcela som aj,aby tomu "niekto" rozumel...možnosti už som preložila...