raz som mal na krku taky velky od byvalej..tmavofialovy uplne..som chodil potom 3 dni s kapucnou na hlave radsej teraz si to uz radsej nenecham robit aj ked je to prijemne..
mne to je príjemné, je mi fuk, že po tom niečo ostane, mám to rada a aj to rada ľuďom robím, spolu s hryzením, proste po mne zostanú stopy a nevadí mi keď zostanú na mne, naopak
ale ešte dodám, že tak ako je to so všetkým, aj toto musí človek vedieť...nie že skončím oslintaná jak od psa a vydáva pri tom zvuky jak keď vťahujete špagetu...
este som ho nemal, a nepotrebujem to neako, ale tak aspon raz by som sa nechal ocucflekovat ale tak, co mam povedat priatelke, nech sa mi prisaje ku krku, ked mi ho len jemne bozkava?
keby z tej cinosti nevznikala krvna podliatina ktora vyzera hrozne a aj boli tak by som chcela aby mi to niekto stale robil lebo ten pocit pri robeni je super
detské obdobie, kedy sme s holkami (!) a vodkou chodili na kopec a vrcholom zábavy bolo prísť domov s modrým krkom ma už prešli ... ani "sprav mi cucflek" nie je poväčšine môj štýl ..
ale tak .. sem tam sa prihodí, keď sa človek nechá uniesť no ..
noo ..nemám ten pocit veľmi v láske je to také,akoby mi chcel vycicať krv ...a stávalo sa mi to dosť často pred časom,už však máme "techniku " ,aby tam nič nebolo vidieť ale nemám ten pocit rada ....kedysi boli fajn bozky na krk,ale uzž akosi ma to nechytá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
a inak je to dosť detinské. neznášam modriny. hocijaké, bleeeaah.
nezvykne sa nikto na mojom tele hrať na vysávač.
ja to mám rada, ale raz mi jeden debil spravil na líce, som sa bránila, ale ako píšem, bol to debil , ta som vyzerala jak idiot cez týždeň ...
ale inak na krku to mám rada ... ale niekde tam, kde to môžem skryť pod vlasy
a je to také ... také ... no neviem to popísať, ja mám rada také veci
toto určite nie, nebudem chodiť ako dilino po svete potom..
a myslím, že ani ten pocit pri robení cucfleku
ale tak .. sem tam sa prihodí, keď sa človek nechá uniesť no ..
Ale má to aj svoje výhody
no neviem este som nemlaa cucflek a neviem cibysom chcela len neviem cibysosmsa dako nesmiala alebo tak lebo na krk som taak hakliva dakasi D