áno... kedysi bol súčasťou môjho života... raz som z neho recitovala báseň o tých dvoch ryšavých deťoch na HK
a niekedy keď som upratovala, tak som si v ňom ešte párkrát zalistovala... bohužiaľ, mi ich pred pár rokmi otec vyhodil, aby bolo miesto ( až na pár kusov )
@7cutegirl7 zaujímavé, že väčšina starších odpovedajúcich ho má rada (hoci sme ho už roky nečítali) a ty ako jedna z mladších ho nemáš rada. Ale pochopila som, že asi si ho niekedy dávno mala rada. A nejaký iný časopis pre deti sa ti nepáči? Alebo si čisto internetová generácia?
raz sme s bráchom a bratrancom písali do redakcie a do obálky sme vložili bielu lentilku, napísali sme, že to sme našli v krabičke a že to je jediná biela lentilka na svete... a on nám neodpísal, tak sme v druhom liste napísali, že sme ho oklamali a tú lentilku ocucala naša stará mama
raz som za neho chcela ist aj na karneval ked sme boli v skole prirode... ale kamaratka mi omylom trochu natrhla masku tak som nakonec mala nahradnu masku...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
na tomto som sa strasne smiala
a niekedy keď som upratovala, tak som si v ňom ešte párkrát zalistovala... bohužiaľ, mi ich pred pár rokmi otec vyhodil, aby bolo miesto ( až na pár kusov )
raz sme s bráchom a bratrancom písali do redakcie a do obálky sme vložili bielu lentilku, napísali sme, že to sme našli v krabičke a že to je jediná biela lentilka na svete... a on nám neodpísal, tak sme v druhom liste napísali, že sme ho oklamali a tú lentilku ocucala naša stará mama
» c588642.r42.cf0.rackcdn.com/photos/5727/lar...
raz som za neho chcela ist aj na karneval ked sme boli v skole prirode... ale kamaratka mi omylom trochu natrhla masku tak som nakonec mala nahradnu masku...