Chcel som ist z maturovat ale tento tyzden rozmyslam ze zmenim smer lebo ako to povedat mam taku ucitelku co sa len ponahla s ucivom a aj ked tomu nechapeme ide dalej a buchne pisomku. Ja nemam problem si nastudovat sam aj som tak urobil viakrat ale pri jej tempe a hromade inych predmetov to proste nejde.
@tunnel hej to mame aj my len mame učitela asi 50 ročneho ktory nam furt hovorí že to všetko už mame vediet zo zakladky, lenze nevie pochopit že sme to nepreberali
Podobne ako @6 , ucitelka ma stale mala rada, lebo si myslela ze davam pozor furt na hodine a stale mi dala dobru znamku, aj ked som nikdy matiku na jednotku nevedela, ale ona stale hovorila, ze v porovnani s ostatnymi ludmi v triede to viem na jednotku to ale nic nemeni na fakte, ze voci matike mam totalnu averziu
Na strednej som z nej vzdy mala najnizsie znamky, lebo nedokazem robit numericke vypocty.. Ale chcela som z nej maturovat, lebo po stranke teoretickej/abstraktnej/vseobecnej ju povazujem za nadhernu vedu, a vobec to nelutujem. Na prednaskach z Matiky I som sedela usmiata a nadsena stale. Na cviku uz pomenej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a ucitel ma rad mna
neviem jak to robim, mna si vzdy matikari oblubia aj ked som uplne tupa
asi takto
A nie je exaktná... ale to je na inú debatu.