Mal som ich rád, mal som rád 9 gag a mal som rád meme center, samozrejme, než to všetci začali pridávať na facebook preložené . By som sa najradšej doblval keď vidím milion strániek na facebooku s rovnakými rage postmi. A ešte keď niekto preloží aj "bitch please" alebo "GTFO" , tak prosím vás, to už kde sme ?
niekedy mi to príde byť dosť vtipné, ale grcám rašelinu, ak niekto musí všade pridávať meme fejsy/ich názvy a myslí si, že zo všetkého spraví niečo extra vtipné pridaním *le
Teraz chodím výhradne len na hugelol.com, lebo 13 ročné decká z facebooku o tej stránke nevedia, tak to nemôžu pridávať na facebook preložené, aj keď to nemá s názvom stránky nič spoločné
v strede hodiny v mojej triede niekto povie počas ticha "poker face" a každý sa udrbáva na tom jak jebnutý.
poviem niekomu "bože aké teplo" a on mi na to "true story bro".
včera moja sesternica povedala, akú mám vtipnú LE mačku. myslela som, že jej prijebem.
hej, zdalo sa mi to vtipné. pred dvomi rokmi. a potom to prišlo na facebook. a potom medzi 13 ročné slovenské deti čo majú swag a o dva roky keď to sem príde, tak budú hipsteri. a už sa mi to vtipné nezdá.
@nicolkaa ani NEHOVOR ! do piče, nervy porád. 11 ročné decká wayfareri, rifle s pudlom, tričko s americkú vlajku a všetci majú swag, pustia si nejakú extrémistickú hudbu, kúpia si škrečka a už sú aj hipsteri. PANE BOŽE!
@gratz cítim s tebou so mnou sa hádal spolužiak, že swag znamená byť sám sebou a mať beats by dre a že on bude žiť v LA to je jeho sen, tak som mu povedala, že sa ani nenazdá a o rok bude nosiť háčkované svetre za 100 eur a klamať ľuďom, že to našiel na babkinej povale a bude venčiť korytnačku mne je z toho tak smutno, ako sa to sem dostáva. dávam tomu pol roka a 50% dievčat bude mať vyholenú polovicu hlavy a druhá polovica bude mať vrch vlasov hnedý a spodok odperoxidovaný na blond, because that's so hipster.. a keď uvidím na tumblr nejaký nový "štýl" už len budem čakať, kedy to o rok bude v newyorkeri a gate
@nicolkaa Teraz si vystihla životné udalosti Moja kamarátka má prosím pekne 20 rokov !! a jéb.. iba pletené svetre po kolená, pod tým kraťase z anglickú vlajku, nízke vansky, ray beny či ako sa to píše, vlasy na drdol, fotí sa s hlavou naklonenou zásadne do pravého boku. A minulý mesiac si vyholila pravý bok . Vieš proste ... Haters gonna hate. Všetko má po babke, ale vzadu je lístok fishbone, tak neviem DD. Samozrejme si musela kúpiť zrkadlovku a vždy keď niekam ide donese si odtiaľ tri zaplnené pamäťovky a potom nasledujúci týždeň všetko upravuje vo photoshope aby mohla pridať 1000 fotiek z jej cesty do tesca. och
@gratz joj toto som už niekde videla, dievčatá profesionálne fotografky so zrkadlovkou a štýlom, pre ktorý nikto nemá pochopenie a milujú svojich haters because haters make them famous mne je to vlastne jedno, len chcem nájsť človeka, s ktorým sa môžem na tom smiať, pretože teraz sa smejem sama a každý len "to je závisť, že nemáš taký štýl, čo " asi hej..
kľúčom k tomu byť hipster je zapierať ! ak si hipster, v žiadnom prípade to o sebe nemôžeš povedať, musíš hipsterov nenávidieť (a kresliť si všade trojuholníky a dať si tetovanie nekonečna na zápästie a vtáčiky na lopatky)
@nicolkaa no veru máme byť prečo smutní . Oni majú proste úplne odlišný pohľad na svet... a veľa umeleckého a módneho cítenia. Odfotia kvetinku, dva dni sa s ňu hrajú vo photoshope a sú hodné slávy. Zoberú tričko rozstrihajú ho, oblečú si ho a robia činy hodné Ježiša. My sme fádny a MAINSTREAM . Že nám není hanba
@gratz tiež mám kamošku čo s frajerom si zmazali facebooky lebo to bolo mainstream, teraz si kúpili bicykle z roku 5 a bicyklujú sa s koženým vakom v ktorom majú korytnačku a potkana a venčia ich na sihoti a fotia polaroidmi. ale tak.. krása toho celého je pozorovať ľudí z diaľky a zabávať sa
no to fakt nechápem, ako ste mohli na tak podstatnú vec zabudnúť
ale inak teraz je zas cool mať rád mainstream, lebo nemať rád mainstream je príliš mainstreamové, preto očakávam, že z väčšiny hipsterov budú schizofrenici
faaakt na 9gagu som every day.. a aj velmi davno som bola..ked to este nik nepoznal.az zrazu v jeden pekny den to zacali prekladat(aj to na picu) a davat na fb...nebavi ma mat celu nastenku tymto preplnenu.... pozeri co to pouzivaju aj tam kde sa to nehodi a co tristvrtinu nechapu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
a proste dáva to aj tam, kde sa to nehodí
a tie preklady...omg.
priklad c. 1: "MAM RADA MEME. TRUE STORY." - ved ked nieco hovorim ze mam rada, tak to asi true story bude nie? no need to say
priklad c. 2: "VONKU JE TEPLO UZ TYZDEN. TRUE STORY"
proste nenavidim ked je to vsade nacpate, vrazdila by som
v strede hodiny v mojej triede niekto povie počas ticha "poker face" a každý sa udrbáva na tom jak jebnutý.
poviem niekomu "bože aké teplo" a on mi na to "true story bro".
včera moja sesternica povedala, akú mám vtipnú LE mačku. myslela som, že jej prijebem.
hej, zdalo sa mi to vtipné. pred dvomi rokmi. a potom to prišlo na facebook. a potom medzi 13 ročné slovenské deti čo majú swag a o dva roky keď to sem príde, tak budú hipsteri. a už sa mi to vtipné nezdá.
INSTAGRAAAAAAAAAAAAAM
ZABUDLI STE NA INSTRAGRAM!!!
ale inak teraz je zas cool mať rád mainstream, lebo nemať rád mainstream je príliš mainstreamové, preto očakávam, že z väčšiny hipsterov budú schizofrenici