Mám ju rada...Máme fajn nemčinárku s ktorou dosť často buď len keváme alebo hráme nemecké pexeso. A nemčina ma celkom baví len blbé členy Nemčine celkom rozumiem kebyže hovoria spomalene
@xperiax no túto vetičku si môže človek vysvetliť dvoma spôsobmi:
1. ak ju nemáte "ako predmet v škole" tak nebudete hlasovať
2. ak ju nemáte "radi" tak nebudete hlasovať
a vtipné mi príde jediné to druhé vysvetlenie na tom prvom nič vtipné nie je... je to len logický fakt...na čo budem hlasovať keď som ju napríklad nikdy nemal? dopína?
@20 nemyslím že by bol niekto taký blbý a nepochopil by tú vetu správne... pretože otázka je položená typom "máte radi nemčinu ako predmet?" takže je logické že nikto si nebude myslieť, že "ak ju memáte nehlasujte" je myslené typom "ak ju nemáte radi"....ale neva...možno nejaký extrémista sa predsa len nájde...
bleeeee....hnusny jazyk....este stale sa ho ucim a stale ho neviem....ja som nemala na vyber, mne ho na zakladke priradili tak som ho musela mat....a teraz nas ho uci taka pripecena profka....no jedna radost
myslel som to tak ako som to napísal, keď nemčinu nemáte tak nemáte ani dôvod hlasovať, lebo ani nemáte možnosť ju nemať radi. To nad takou somarinou sa ešte dokážete hádať, ja vás obdivujem :p (potom toto (to s tou somarinou) som nemyslel vážne keby ste chceli o tom polemizovať)
Nemčina... Pripadá mi ako ,tvrdý´ a nepekný jazyk... Kedysi som ju strašne neznášala, je oveľa ťažšia ako napr. anglina, ale zároveň aj rozvinutejšia...
kedysi som ju mala rada, aj ma bavila, ale keď som nastúpila do triedy s rozšíreným vyučovaním nemčiny, tak sa mi úplne sprotivila...radšej som stade po 2,5 roku zdrhla
Keď som bola siedmačka, tak sme ju mali poslednú piatkovú hoďku ako voliteľný predmet a bolo nám to úplne u kelu, i tak sa to neznámkovalo a učiteľke to bolo úplne jedno, tak sme sa len zabávali a pamätám si z toho iba „Ich bin badewanne.“, či tak nejak, čo je i tak blbosť.
ježiš šak nemčina je úplne ľahká,až na tie členy...lebo to by som musela vedieť tisíce ich podstatných mien s členom...čo ignorujem,a sprechujem len taký fukot...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
Stále lutujem, že som sa neprihlásil na franinu.
1. ak ju nemáte "ako predmet v škole" tak nebudete hlasovať
2. ak ju nemáte "radi" tak nebudete hlasovať
a vtipné mi príde jediné to druhé vysvetlenie na tom prvom nič vtipné nie je... je to len logický fakt...na čo budem hlasovať keď som ju napríklad nikdy nemal? dopína?
ja chodím druhý rok do nemeckej triedy
ale milujem iné jazyky hoci ma baví
ale, ani ja ju nemam rada...priam ju neznasam
Ich warte auf Petra - to su moje vsetky vedomosti z nemciny
tak si tipni, ze ako veeelmi mam rada neminu
Podte do BA na zosku a potom sa mozme porozpravat...
Okrem toho asi by som citoval Stanika:,,NENÁVIDÍM JU! je to skurveny fašistický jazyk a mali by ho zrusit!"
Na výške si dam anglinu ak to pôjde.