tiež sa priznám, že síce sledujem aký vyvolali ošiaľ, ale zatiaľ som od nich nič nepočula... alebo možno áno, ale to som ich potom vôbec neregistrovala - čo je pre nich veľmi zlé
(odhliadnuc od vzhľadu) What makes you beautiful je dosť chytľavá pesnička, ja keď ju raz počujem tak si ju musím stále spievať Akože, ich hudba nie je až tak hrozná, len väčšina ľudí ich hneď odsúdi len preto že sú chlapčenská skupina
@16 čože ? " len väčšina ľudí ich hneď odsúdi len preto že sú chlapčenská skupina" to by bolo tých "odsúdených" kapiel až moc vela, nie? veď dievčenské skupiny.. poznám asi len pussycat dolls
X holek je poslouchají aji 18 lete tak tu nepište že jen 11 lete......mě osobně nevadí moc je neposloucham,protože posloucham jinou hudbu,ale za to je hned neurážím...
Že nič nedokázali? Drahá moja, zisti si o nich niečo!!!
ODKAZ PRE VŠETKÝCH, ČO ICH ODSUDZUJETE A NENÁVIDÍTE:
Kokot viete a pičujete!!! Sama o nich viem asi 2 mesiace, ale neskutočne som si ich obľúbila a zbožňujem ich. A NIE, nemám 11 rokov! Nikdy som na takéto boybands nebola, ale odkedy poznám ich, výrazne mi zlepšili život. A nemyslite si, že ich počúvajú len "deti". Ja sama by som vám vedela vymenovať desiatky báb, čo poznám (a to ich poznám málo) ktoré majú po dvadsiatke a zbožňujú ich...
A ešte k tej poznámke "nič nedokázali": Bačov kokot jedine viete...
Každý prišiel do X Factoru sám, bez toho, aby sa niekedy v minulosti stretli alebo poznali. Prebojovali sa do Bootcampu, kde však neuspeli, no Simon Cowell sa rozhodol, že takýto talent je hriech premrhať a dal ich dokopy ako skupinu. Hneď zožali úspech a majú po svete milióny a milióny fanúšičiek. Vydali prvý album "Up All Night", ktorý šiel na dračku, natočili dokument "A Year Of The Making" mali tour v Austrálii, po Európe, v Amerike a ešte kto vie kde. Získali neskutočne veľa ocenení ako napr.:
Choice Summer Music Star: Group
2012 Teen Choice Awards
Best New Artist:
2012 MTV Video Music Awards
Best Pop Video:
Most Share-Worthy Video:
Choice Love Song
2012 Teen Choice Awards
Choice Music: Breakout Group
2012 Teen Choice Awards
British Single
2012 Brit Awards
predali po svete viac ako 12 miliónov piesní,CD a DVD!
Majú 3 rekordy v Guinessovej knihe rekordov
Lísky na ich turné boli vypredané za 13 minút!
Vydávajú druhý album a plánujú ďalšie turné
Takže ak "nič nedokázali" zjem živého slimáka...
Všetci tí, čo ich nenávidíte, mali by ste sa uvedomiť... nič vám nespravili a ak ich nemáte radi, aspoň im dajte pokoj!
Pokojne ma za toto nenáviďte, ale toto je môj názor a nehodlám ho zmeniť!!
a keby som mala povedať všetko, čo mám na srdci, som tu minimálne do zajtra,,,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Z celej duše neznášam tie chlapčenské skupiny...
Že nič nedokázali? Drahá moja, zisti si o nich niečo!!!
ODKAZ PRE VŠETKÝCH, ČO ICH ODSUDZUJETE A NENÁVIDÍTE:
Kokot viete a pičujete!!! Sama o nich viem asi 2 mesiace, ale neskutočne som si ich obľúbila a zbožňujem ich. A NIE, nemám 11 rokov! Nikdy som na takéto boybands nebola, ale odkedy poznám ich, výrazne mi zlepšili život. A nemyslite si, že ich počúvajú len "deti". Ja sama by som vám vedela vymenovať desiatky báb, čo poznám (a to ich poznám málo) ktoré majú po dvadsiatke a zbožňujú ich...
A ešte k tej poznámke "nič nedokázali": Bačov kokot jedine viete...
Každý prišiel do X Factoru sám, bez toho, aby sa niekedy v minulosti stretli alebo poznali. Prebojovali sa do Bootcampu, kde však neuspeli, no Simon Cowell sa rozhodol, že takýto talent je hriech premrhať a dal ich dokopy ako skupinu. Hneď zožali úspech a majú po svete milióny a milióny fanúšičiek. Vydali prvý album "Up All Night", ktorý šiel na dračku, natočili dokument "A Year Of The Making" mali tour v Austrálii, po Európe, v Amerike a ešte kto vie kde. Získali neskutočne veľa ocenení ako napr.:
Choice Summer Music Star: Group
2012 Teen Choice Awards
Best New Artist:
Best Pop Video:
Most Share-Worthy Video:
Choice Love Song
2012 Teen Choice Awards
Choice Music: Breakout Group
2012 Teen Choice Awards
British Single
2012 Brit Awards
predali po svete viac ako 12 miliónov piesní,CD a DVD!
Majú 3 rekordy v Guinessovej knihe rekordov
Lísky na ich turné boli vypredané za 13 minút!
Vydávajú druhý album a plánujú ďalšie turné
Takže ak "nič nedokázali" zjem živého slimáka...
Všetci tí, čo ich nenávidíte, mali by ste sa uvedomiť... nič vám nespravili a ak ich nemáte radi, aspoň im dajte pokoj!
Pokojne ma za toto nenáviďte, ale toto je môj názor a nehodlám ho zmeniť!!
a keby som mala povedať všetko, čo mám na srdci, som tu minimálne do zajtra,,,