jáááj a ja som myslela, že sa pýtaš na polievku mala by som sa naučiť čítať a podľa mňa je oblievačka niečo, bez čoho by som určite prežila, ak by nebola! neznášam to!
ale inak, ja bývam v bytovke, takže nikdy sa u nás nejaká "veľkolepá" olievačka nekonala raz prišiel spolužiak s takou veľkou fľašou od aviváže plnou vody, ale mama nedovolila,aby to na mňa vylial v byte to by teda dopadlo... takže väčšinou len voňavkovali
Nie , nemám rada polievakču .Furt sa len prezliekať musím , stále k nám niekto chodí atď . .... dúfam že sa mi tento rok podarí niekam vypadnúť a vrátiť sa až večer .
už nikdy viac nechcem zažiť to čo som musela zažívať každý veľkonočný pondelok za posledných 6rokov....brrr....prišli o 10rokov starší chalani...natrepali ma do výťahu a tam zliali, alebo keď som im utekala, tak ani na schodoch sa im nehnusilo obliať ma...ale vrcholom všetkého bolo, keď ma naháňali po parkovisku pred vežiakom, chytili ma a obliali vedrami ľadovej vody..a ako bonus sa všetci susedia na balkónoch smiali...tak ako hovorím, nikdy viac...a preto sa idem v pondelok zašiť na chatu..
aj ja som čítala polievočku a ani nie, veľmi polievočku nemusím, až na pár výnimiek
a čo sa týka veľkonočnej oblievačky, tak už ani neviem, čo to je =D ... vždy na veľkú noc zdrhnem niekde preč a všetkým chalanom, ktorí by ma náhodou chceli obliať, sa už pár rokov úspešne vyhýbam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Velký chlapci také chujoviny nerobia
a nech si robi kto chce, co chce. aspon sa najebe a nazere zadarmo, ze pravda vidiecania?
nie, nemám rada, aj keď to je sranda koniec koncov..tento rok sa musím niekam odpratať lebo keď príde partia..nedopadnem veru dobre!
ale inak mám tradície rada
Ale chodiť po susedoch liať a ešte chcieť 20€ ... ts,ts,ts
za to že ťa oblejú ešte aj peniaze chcú .. a nemám to vláske, dobre rodina starky povonavkuje a je..
a čo sa týka veľkonočnej oblievačky, tak už ani neviem, čo to je =D ... vždy na veľkú noc zdrhnem niekde preč a všetkým chalanom, ktorí by ma náhodou chceli obliať, sa už pár rokov úspešne vyhýbam