aj Vy mate pocit ze vsetci okolo vas su primitivny sprosti ludia bez nazoru, ktory sa stale len prisposobuju, nemaju vlastne myslienky a takmer nikdo nie je schopny prijat/rozpravat pravdu nech sa jedna uz o hocikoho alebo hocico?
6,7 : Takto Bobomir... pravdu beriem ako povedat pravdivy nazor, proste povies niekomu co si o nom naozaj myslis,alebo co si o niecom naozaj myslis bez absoluitnej ziadnej lutosit ci elementarnej pretvarky
priklad uvidis peknu babu a povies jej ze: jaaaaj hned by som ta tu na mieste osukal
je to proste pravdivy nazor (ak to vtedy pravdou je samozrejme), povedal si svoj nazor, ci je to vseobecna akceptovatelna pravda, alebo pre niekoho to pravdou nie je na tom nezalezi
ty si povedal co je tvoj skutocny pravdivy nazor
o to mi ide ci o to este niekdo stoji rozprava tak alebo ma to rad kapis?
Súhlasím s tým, že všetci sa rozkrikujú, ako ohromne si cenia pravdu a keď priamo poviete len takú drobnosť ako: "Vyzeráš v tých šatách ako slonie mláďa", tak je po kamarátstve... Treba sa učiť nielen otvárať si hubu, ale aj prijímať nepríjemné veci...je to stále lepšie ako žiť v naivnom svete...
Ako ku komu. Niektorým ľuďom poviem hocičo z mosta do prosta, ale niektorým nie, pretože si ich vážim. Ľuďom korých dobre poznám ale nemajú pre mňa nejakú hodnotu poviem pravdu.
Ja chcem aby mi ľudia povedali čo si o mne myslia a pýtam sa ich či sa im páči čo som urobila ...Aspoň viem na čom som.
A slováci sú utiahnutí, v tom máš veľkú pravdu, sú strašne konzeravívny a keď sa niekto vymyká z ich ideálu je niečo menej, niečo iné...
Slováci sú šikovní, ukázal to aj test národa ,ale ako si povedala že si nevieme otvoriť hubu, proste tú svojú šikovnosť a všetko čo máme nevieme zhmotniť.
No pravda šikovny to pojem mam ju rad rad si ju vypočujem ale ked sa dotrie tak už nie vždy chuti a načo by som aj pravdu sekal taku aka je aby sa ludia na mna pozerali ako na idiota ???Taky je narod ja som vždy rozpraval nevykukaj moc lebo potom to je tažke a je to moj nazor a každy to ma rad inak a niekedy je lož aj zabavna vyzeraš super važne ale pravda Načo to riešit mam ludi kt. odomna vždy počuju pravdu a ostatny ??? Ty ma nezaujmaju čo si myslia čo si myslim.
No ja sam som uprimny clvoek. i ked je dost tazke povedat niekomu pravdu. lebo nie kazdy ju vie aj prijat. A ked mu clovek bude klamat zasa sa nahenva lebo mu nebola povedana pravda. Ale ak by mu bola povedana, tak zasa sa nahneva
Cize ja hovorim aj pisem pravdu. Ale je dost tazke ju aj napisat, ak toho druheho nepozname. Ale pravda musi byt.
Vždy som úprimná, len to zaobalím do diplomatického ,, jemnejšieho,, obalu, pretože ako mi bolo povedané viem byť krutá - pričom ja si to neuvedomujem, ale všetci okolo mňa áno, pekné veru. A čo sa týka Slovákov ako zbabelcov, nesúhlasím. To, že máme zbabelú vládu, hlúpych ( nemyslím hlúpy ako ten moderný výraz na nespokojnosť s ich politickou aktivitou, ale čisto hlúposť inteligenčnú - niektoré ich hlášky by nepovedal ani môj 11- ročný brat) politikov, ktorí riadia nás a nie my ich ( hoci je DEMOKRACIA- priam kacírske slovo------a to som ateistka) ešte neznamená, že aj ľudia sú zbabelí. ja okolo seba vidím dosť odvážnych ľudí a nemusím sa pozerať na dávnoé mŕtvych hrdinov.
Toť môj názor.......sorry, ale nedám ti smajla, nejak sa mi to zdá umelé.
Vždy som úprimná, len to zaobalím do diplomatického ,, jemnejšieho,, obalu, pretože ako mi bolo povedané viem byť krutá - pričom ja si to neuvedomujem, ale všetci okolo mňa áno, pekné veru. A čo sa týka Slovákov ako zbabelcov, nesúhlasím. To, že máme zbabelú vládu, hlúpych ( nemyslím hlúpy ako ten moderný výraz na nespokojnosť s ich politickou aktivitou, ale čisto hlúposť inteligenčnú - niektoré ich hlášky by nepovedal ani môj 11- ročný brat) politikov, ktorí riadia nás a nie my ich ( hoci je DEMOKRACIA- priam kacírske slovo------a to som ateistka) ešte neznamená, že aj ľudia sú zbabelí. ja okolo seba vidím dosť odvážnych ľudí a nemusím sa pozerať na dávnoé mŕtvych hrdinov.
Toť môj názor.......sorry, ale nedám ti smajla, sem sa to nehodí.
ja osobne som dosť úprimná...takže moji kamoši to majú so mnou tažké. radšej by som chcela vedieť pravdu aj keď by to malo bolieť... čo ma nezabije to ma posilní!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
tak čo je pravda a čo klamstvo?
tak čo je pravda a čo klamstvo?
priklad uvidis peknu babu a povies jej ze: jaaaaj hned by som ta tu na mieste osukal
je to proste pravdivy nazor (ak to vtedy pravdou je samozrejme), povedal si svoj nazor, ci je to vseobecna akceptovatelna pravda, alebo pre niekoho to pravdou nie je na tom nezalezi
ty si povedal co je tvoj skutocny pravdivy nazor
o to mi ide ci o to este niekdo stoji rozprava tak alebo ma to rad kapis?
Ja chcem aby mi ľudia povedali čo si o mne myslia a pýtam sa ich či sa im páči čo som urobila ...Aspoň viem na čom som.
A slováci sú utiahnutí, v tom máš veľkú pravdu, sú strašne konzeravívny a keď sa niekto vymyká z ich ideálu je niečo menej, niečo iné...
Slováci sú šikovní, ukázal to aj test národa ,ale ako si povedala že si nevieme otvoriť hubu, proste tú svojú šikovnosť a všetko čo máme nevieme zhmotniť.
Cize ja hovorim aj pisem pravdu. Ale je dost tazke ju aj napisat, ak toho druheho nepozname. Ale pravda musi byt.
:p
Toť môj názor.......sorry, ale nedám ti smajla, nejak sa mi to zdá umelé.
Toť môj názor.......sorry, ale nedám ti smajla, sem sa to nehodí.