Podobne ako @5. Ake kamarat mi hovoril, ze jeho spolubyvajuci ma sestru, ktora ma priatela a jeho sesternica pocula, ze je to velmi velmi dobre. Tak davam, ano !
nevidim v tom informacnu hodnotu, a zvycajne sa takym veciam (bez informacnej hodnoty) vyhybam.. a uz ani nemam priatelku, takze nemam s kym praktizovat..
@Rosicka v tvojom komentari cislo dva take nieco nepis prosim ta lebo sa zblaznis z toho kolko ponuk dostanes...A myslim,ze skuseny clovek bude asi mat viac ako 18, tak by do toho nesiel kedze mas 15,ale len moj nazor. Iste ked to zazijes,tak sa ti to bude pacit,ale vravim velmi zalezi aj od partnera a @Grietusha sa necuduj tomu, ze si to skusila raz a bolelo a nudila si sa. Skus viac krat a vymen partnera lebo sex a nuda nejdu dokopy! To uz musi byt aky antitalent LOL.
@Marttina woow dobra nymfo Ak si v Londyne tak gratulujem, tam by som ani tolko chuti pri tom depresivnom pocasi nemal, mozno je to prave tvoj liek na to...
@Seminika@25 Ok,moze byt,nie je to tym,ze som nepochopil, tu clovek naozaj nevie kto si robi srandu, co je vazne, co je fake a co je take vsetko v jednom...Este tu ludi nepoznam moc,len viem,ze ona je dost znama tu,vela pise, takze som necakal,ze si bude robit srandu.
@Grietusha tak jasne ze to bolelo a ze si sa nudila ... to sa zo zaciatku zvykne kazda ... treba vydrzat a bude to ok ... vlastna skusenost mal som taku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
@blackknight
ides
druhy krat to uz slo jak nic ale extra pozitok to nebol
potom sa mi to zapacilo ale plati pravidlo ze s kazdou to je ine
dal som ze nie nebavi ma sex samotny ale ten pohlad na holku ked sa spravy milujem
@torpedo08 A to je problem?