Vstavanie, to, ze sa tam ucim 99 percent hluposti (ano prosim pekne toto su trilobity...ale co ja s nimi?!) a tym padom sa vedome a zbytocne oberam o cas + nemozem prisposobit rozvrh svojim oblubenym predmetom atd. ak pojdem studovat ja neviem politologiu, dam si 4 dejepisy nie 5 a aj to casto nezazivnych fyzik
keď som ešte chodila do školy, tak som tam nechodila hlavne kôli učitelom, pretože mali tendenciu rozoberať moju osobnosť pred tabulou miesto toho aby sa venovali svojej robote,,,,
kedže bývam od školy 5minut tak je to v pohode, hlavne ma vedia občas vytočiť niektorí učitelia, inak ich mám ale rada, a taktiež ma vie zaraziť správanie a názory istých spolužiakov ale aj tých mám v podstate rada. aj mi chutí v školskej jedálni .
Neznášam fakt, že chodím na OA kde sa učím nie 99% ale 100% zbytočností, neznášam celý učebný plán, rozvrh, môjho triedneho, moju osprostenú triedu (tú neznášam najviac, lebo keby som mala dobrú triedu s ostatnými vecami sa zmierim), neznášam to, že tá žltá búda je vychvaľovaná kvôli rekonštrukcii a tomu, že tam kokoti dali výťah keď tern výťah nezapnú ani za piču a behajú tam chudáci zo zlomenými nohami po schodoch popritom v novinách sa išli všetci s tým výtťahom pojebať ako to pomôže a kokotiny (v tej škole nie je ani jeden žiak na vozíčku), neznášam fakt že sa idú pojebať s tým, že je to najstaršia OA na slovensku či kde v piči, lebo v triedach tak aj vyzerá (bojím sa oprieť o lavicu a sadnúť na stoličku, s tabuľou sa bojím pohybovať...) ALE hlavné je, že zrekonštruovali tú časť ktorú vidno z vonka z cesty, ale tú čast, ktorú nevidno nie. Najlepšie je, že dole to vyzerá ako v hoteli ale v triedach sa bojím, že na mňa spadne strop a ani neviem z čoho sú tie staré steny ešte sa tam niekde nadýcham azbestu neznášam to celé, teraz som si len náladu pokazila boha ti
Ja sa tesim na skolu lebo konecne budem mat predmety ktore som si sama vybeala a hlavne ziadna fyzika chemia atd..a na skole nemam rada ranne vstavanie
vstavanie je uplne pekelne, najma v zime (o piatej.. cestovanie tiez preklinam, hodinu a pol v studenej mhdcke.. a aj pristup nejakych ucitelov, to ma strasne serie
Prvý rok bolo vstávanie o 5:30 ešte pohoda, horšie to bolo druhý a tretí ročník ... v štvrtom ročníku nás presunuli inde 10 minút od môjho domu, takže to už bolo fajn ... najhoršie veci v škole: matika, niektorí profesori, spolužiaci - debili, kurvičky, namyslené fľandry alebo tí čo sa pchali každému do riti ... dobré tam boli iba obedy (a veľmi milé pani kuchárky a to tiež do 3. ročníka ... ale aj tak by som sa tam už nechcela vrátiť
ja mam skolu celkom rada, jedine, co mi vadi je, ze skola je skoro 2 km od domu, takze tam idem 15 min. no a idem tam chodit este 7 rokov! ale ucitelia (takmer) vsetci su v pohode, spoluziaci ma rozculuju iba niektori, vlastne iba traja, z nich jeden uplne, ale mam tam viac kamosov, ako nenormalnych a vlastne, ked sa to tak vezme, tak aj oni su moji kamosi, len trosku sibnuti a nakoniec, ved sa pozname len rok, chce to cas. cela skola je super sami paradni ludia, vsetci sa navzajom poznaju iba vela schodov tam je .Ale som na prizemi, takze super, a este je super, ze nemame blbe satne, kde sa kradne, ale skrinky, ktore nie su znicene, lebokazdy si ju kupi a preeda za cenu, aku to ma, takze super . No vstavanie je dakedy fakt problem ale mam rada skolu, takze to prekonam . a zariadenie? fakt uzasne, skoro v kazdej druhej triede interaktivna tabula. lavice dost pocarbane, ale ked uz su, tak carbem tiez .a na konci roka si ich aj tak malujeme (my, studenti zase nieco take aby sme si to dokazali vazit, dalsie plus ). Takze plus, plus, plus. no. konecne dakto napisal nieco dlhe o tom aku ma dobru skolu. takze ak vas zaujima aka skola je taka dokonala, tak gymnazium Tvrdosin
Ja som si zvykol, že učitelia neučia (mal som však štastie aj na úplný opak) a čo sa nenaučíš sám to nevieš... Zobrať niečo z UK a USA systému a dať do SK
mám rada väčšinu mojich spolužiakov až na isté individuá...aj väčšina učiteľov je spoko...nemám rada našu riaditeľku kvôli ktorej odchádzajú dobrí učitelia...ranné vstávanie...to že aj napriek tomu že cestujem 40 minut vo vlaku ku škole to mám skoro 2,5 km...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
aha, vlastne ešte to vstávanie
niekedy nie