Nemyslím tie za bdelého stavu. Mám na mysli, keď spíte... Ja osobne ich neznášam. Pretože ak sa mi siva niečo zlé, som rada keď sa zobudím. A keď sa mi sníva niečo krásne, zobúdzam sa s plačom. Pretože to bol len sen.
v poslednej dobe mám hrozné nočné mory. sníva sa mi jedna kokotina za druhou, iné slová na to nie sú. naši sa na tom zabávajú, keď kričím zo sna, ale ja sa neviem zobudiť zo zlého sna, vždy si to odtrpím až do konca. nevyspala som sa vyše týždňa už a lezie mi to na mozog
ja ich mam rad, ano a su fascinujuce, lebo si dokazu vytvorit cokolvek...raz sa mi snivalo, ze na mna utocilo akesi masozrave klbko vlny a hoci som si uvedomoval, ze proste klbko vlny nie je nic strasidelne, v tom sne som mal pocit strachu, lebo ked to v ramci toho sna malo tak byt (s tym pocitom strachu), tak tam ten pocit strachu proste bol nie ako trapny zivot, kde ak nemas podnet, tak nemas ani pocit
ja mam stastie, ze viem lucidne snivat.. ked sa mi sniva nejaka picovina, tak bud ju "prepnem", alebo sa zobudim. kedysi som si menil dej sna, ale teraz sa mi uz akosi nechce...
jasne najviac zive (ironia)... uz som si tak skoro zlomila ruku a doskrela nos a raz sa mi snivalo take psycho ze som si este 4 hodiny myslela ze sa to naozaj stalo a na druhu noc som nezaspala...ae nie mam rada skor sny ktore si nepamatam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
až na časť sna, v ktorej som za igelitku platila 70 centov!
keď musíš, tak musíš
ale zlé tiež nemám rada, to je jasné
ja ich mam rad, ano a su fascinujuce, lebo si dokazu vytvorit cokolvek...raz sa mi snivalo, ze na mna utocilo akesi masozrave klbko vlny a hoci som si uvedomoval, ze proste klbko vlny nie je nic strasidelne, v tom sne som mal pocit strachu, lebo ked to v ramci toho sna malo tak byt (s tym pocitom strachu), tak tam ten pocit strachu proste bol nie ako trapny zivot, kde ak nemas podnet, tak nemas ani pocit
@transplantovana u mňa to isté!!! neviem sa toho zbaviť, skúšala som už všetko