ano! az na otravnych arabov a turistov v lete je tu pokoj, pohoda, pekna priroda. moznosti nejakych nakupov sice ziadne ale blava alebo vieden je blizko. nemenila by som
Poprad mam rad, ale zeby som ho miloval to je silne slovo, mozno o par rokov ked budu vybudovane dialnice a vsetci investori sa nebudu zbiehat len pri bratislave a zapadnom slovensku sa moj postoj k mojmu mestu zmeni
@lojla ano, ano Z PO Neviem ci to je len moj pocit, ale celkovo za posledny rok je tu ovela viac koncertov, vernisazi, filmov... aspon taky mam pocit A mam tu kopec kamaratov, to je fajn, centrum mesta je fajn, mam to doslova par krokov od domu...a neviem, nemozem sa na nic stazovat, je mi tu dobre, resp. rada sa sem vraciam, kedze studujem inde
Milujem svoj krásny, malý, prívetivý, priateľský a krásne historický Zvolen Je si tu kde sadnúť bez otravného cigaretového dymu, je tu veľká čajovňa s vodnými fajkami a zrúcanina aj reálny zámok Pešia zóna, príroda naokolo, všetko mám na dosah ruky, pretože žijem v centre...
A ešte som zabudla, že do dvoch rokov mi priamo pod oknami vyrasti Europa Shopping Center a to už budem mať toto mesto ešte sto razy radšej! Vyskočím z kože od radosti!
(Posledná poznámka bola myslená ironicky, ale zvyšok príspevku nie )
no nemám ho rad lebo oficiálna nezamestnanosť je 32% a tam pre mna budúcnosť nebude a budem musieť ako kokot bývať dade na ubytovni lebo na byt alebo dom pri tých platoch v živote nezarobím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
jediné, čo tu mám rada, je okolitá príroda a to, že je plné zelene. a že tu mám pár priateľov a že sa tu cítim inkognito, keď sem prídem.
ale inak nie nie nie nie nie nie nie
a som šťastná, že sa mi podarilo už v 14tich odtiaľto dostať.
Samozrejme, že vyzerá ako po bombardovaní v Srbsku, ale to je už druhá vec...
Už dlhšie hovorím, že keby som tu dostal dobrú, dobre platenú prácu, keby som bol zabezpečený, mal pekný byt tak neodídem.
Poprad mam rad, ale zeby som ho miloval to je silne slovo, mozno o par rokov ked budu vybudovane dialnice a vsetci investori sa nebudu zbiehat len pri bratislave a zapadnom slovensku sa moj postoj k mojmu mestu zmeni
myslim to smrtelne vazne.
len kopce naokolo mam rada a... par ludi. vsetko ostatne je proste kentus.
@hajzelodkosti Si z petrzalky? dufam ze nesi moj sused (ROFL)
A ešte som zabudla, že do dvoch rokov mi priamo pod oknami vyrasti Europa Shopping Center a to už budem mať toto mesto ešte sto razy radšej! Vyskočím z kože od radosti!
(Posledná poznámka bola myslená ironicky, ale zvyšok príspevku nie )