a jaky sajrajt tam kto narve mi je uz absolutne jedno...nebavi ma nejak sa zucastnovat dvojhodinovych debat o tom kto jaky tabak kedy jebal a ktory je dobry, ktory nie, ktory dame a ktory nikdy
inac kebyze si zrolujem ten vonavy stromcek, tu visacku do auta a celu ju vyfajcim tak by som ani zdaleka nesmrdel tolko jak clovek dokaze napachnut z hentoho o__O
@junkychess No vacsinou bezprostredne po dotahani. Ale teraz uz bolo relativne neskoro vecer, tak som to odlozil bokom a nejak som sa k tomu uz nedostal
máme na izbe fajku a vždy je nám z nej zle... je vyslovene hnusná... má už pár akcií za sebou, tak či by to nemohlo byť tým (podozrievame hadicu) alebo skôr tabakmi?? =/... lenže predtým bolo jedno aký tabak sme dali, bola v pohode
tak mám rada, ale nefajcim ju casto..vraj to skodi viac nez cigarety.. neviem no, ale tabak mam rada visnovy, ale v podstate vsetky co som zatial mala chutili dost podobne
mam mix exotickeho ovocia momentalne a smacny inac nevie niekto poradit jak a s cim poriadne vydrhnut vodnicu?? moja ma uz co to vyfajcene a jak umyvam tak umyvam uz to nie je vobec ono jak bejvavalo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
Momentalne mam u seba nejaku slivku aaa...
bohvieco, uz ma ani nenapadne co je to najnovsie
Ale nemusim matu.
Ale denne by ma to urcite nebavilo. Vacsinou len ked sa stretne dobra partia
a ptom možno tropic alebo broskyňa nie je zlá
Aj mám doma, ale mám rozbitú korunku a moji jebnutí spolužiaci mi na dozvukoch vyhodili tabak, lebo "bol navlhnutý".
A čo sa tých tabakov týka, tak mi to je v podstate jedno, ale citrónový bol nenormány grc
A raz sme tam dali namiesto vody whiskey, dosť dobré!
A kombinácia melónového a citrónového tabaku dokopy mi chutí úplne najviac.
A teraz som si narobila chute na vodnú fajku, škoda, že tu, kde som na škole nepoznám čajovňu, kde by ju kvalitne urobili
Nevie niekto o poriadnej čajovni s vodnými fajkami v NR?
prichut zalezi od tabaku
ale teraz uz sa snazim obmedozvat a nekurit viac ako 2-3 za tyzden 2 roky som viac menej pravidelne tak 10 za tyzden
Ale višňový tabak (neviem, či zrovna taký, ako do vf) zrolovaný na cigaretu...
A vodná je mňam ale niekde ju dokážu dosť dojebať :/
A jedného dňa tieto vyhlásenia oľutuješ. Koniec sveta ňeňy bude, kým s tebou nenavštívim krčmu