Na jednej strane sa rada pozriem na cudzokrajné zvieratá ktoré by som inak nemohla vidieť na druhej strane ich však ľutujem že sú zatvorení a majú obmedzení pohyb a že sú v neprirodzenom prostredí.
Ináč som zoologickú záhradu navštívila asi trikrát za život.
@leginacka jj lepsie je ked vsetky ohrozene druhy zabiju nejaki pytliaci a nech uplne vyhynu akoby sa mali chudaci zvierata trapit v nejakej ohrade s vybehom a jedlom vsakze
tiez by som bol radsej, keby su zvierata pustene vo volnej prirode, ale v zoo nie su zrovna zvierata, ktore by boli schopne vonku prezit.. a nahodou v prazskej ZOO maju toho vybehu az az by som povedal a hlavne su tam vo velmi peknom prostredi..
aj hej, aj nie... keď sa zamyslím, tak ma to aj celkom mrzí, že tie zvieratká sú celý život zavreté v malej ohrádke a čumia na malé rozdrapené deti... Ale zas, vo volnej prírode by nemali dostatok jedla a bojovali by možno o život... Nuž je to tak 50 na 50...
cieľom zoologických nie je len vystavovať zvieratá a úmyselne ich zatvárať do klietok, ale i starať sa o tie z voľnej prírody, vytvárať rôzne programy na ich ochranu a naučiť ľudí zo širokej verejnosti, niečo o ich živote, aby sme niektoré druhy nemuseli za pár rokov hľadať už len na stránkach červenej knihy....
@flysser@deravevreco@lenuli@belzeboss vás by mali zavrieť do klietky s výbehom a dávať vám nažrať .... takí debili si potom kupujú prívesky so živými zvieratkami
a nie, nemám doma žiadne zvieratko.... majú žiť voľne v prírode a človek sa nemá všade rozťahovať a potom to ospravedlňovať... ste len banda egoistických obmedzencov!!!
@leginacka lenže my sme ľudia a tak máme dobrý život (teoreticky) nemusíme každý deň bojovať o prežitie tak ako by museli tie zvieratá. Som zvedavý čo by si s i vybrala ty keby máš na výber medzi klietkou s jedlom a drsnou divočinou
@leginacka chod prosim ta radsej zachranovat velryby ked si taka ,,ochrankyna" a nie len sediet za PC a davat tu ,,mudre" reci...navyse, nauc sa do buducnosti jednat trochu asertivnejsie, pretoze s prejavom ala vsetci ktori so mnou nesuhlasia su ,,banda egoistckych obmedzencov" daleko nezajdes a nikto ta nebude brat vazne
tie privesky so zivymi zvieratami si tiez strelila riadne odveci, ale tak jasne, nemame argumenty tak podme miesat hrusky s jablkami.... ja nehovorim ze zoo je super, suhlasim s @11 a @14 , treba si uvedomit ze existuje aj vacsie zlo
@leginacka ale ved sa pozri kto sa tu do koho zacal obuvat.. ale tak jasne, ze ked sa takto stale zacinas navazat do ludi, ze si si uz na tie reakcie zvykla
a to je pekne ze pomahas na ranci, chvalim ta zato
...Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience
Nemám rada zoologické záhrady, nemám rada cirkusy, zúčastňujem sa s kamarátkami protestov proti nim.
Zvieratá majú žiť voľne v prírode!!! To len vy, majetnícki a nenažratí ľudia, im ničíte priestor... a potom nech si zvieratká kľudne žijú v klietočke, veď dostanú papať.
A čo na tom že vyhynú? Veď potom ako dôsledok vyhyniete aj vy a bude pokoj!
A ty deravevreco, poviem to na rovinu, si chuj! Skončila som s týmto vláknom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ak ofc prave nekodime birdz
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
@leginacka presne, do tak tesnej ako tvoje legíny. ale nie, veď v tej zoo sa majú lepšie ako v prírode, dostávajú najesť a nemusia sa o nič starať
Ináč som zoologickú záhradu navštívila asi trikrát za život.
a nie, nemám doma žiadne zvieratko.... majú žiť voľne v prírode a človek sa nemá všade rozťahovať a potom to ospravedlňovať... ste len banda egoistických obmedzencov!!!
tie privesky so zivymi zvieratami si tiez strelila riadne odveci, ale tak jasne, nemame argumenty tak podme miesat hrusky s jablkami.... ja nehovorim ze zoo je super, suhlasim s @11 a @14 , treba si uvedomit ze existuje aj vacsie zlo
len sa smejem
čo robíš pre zvieratá ty? ja napr. pomáham na jednom ranči a snažím sa ho sponzorovať (jazdiť ale nemusím)
a to je pekne ze pomahas na ranci, chvalim ta zato
...Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience
Nemám rada zoologické záhrady, nemám rada cirkusy, zúčastňujem sa s kamarátkami protestov proti nim.
Zvieratá majú žiť voľne v prírode!!! To len vy, majetnícki a nenažratí ľudia, im ničíte priestor... a potom nech si zvieratká kľudne žijú v klietočke, veď dostanú papať.
A čo na tom že vyhynú? Veď potom ako dôsledok vyhyniete aj vy a bude pokoj!
A ty deravevreco, poviem to na rovinu, si chuj! Skončila som s týmto vláknom.