napríklad ORIGAMI, ruže z grepového papiera alebo zo servítky, zo stužiek niečo alebo QUILLING, z uterákov PLYŠÁKOV vyrobiť a podobné veci..alebo potom nejaký chutný ZÁKUSOK..alebo PÍSANIE príbeho
@66janica6 hej hej a ja si na basovy neviem zvyknut lebo som ho hlavne nikdy nepotrebovala ked som vzdy mala len husle.. a na klavir som chodila 3 roky, hrala som uplne trapne odrhovacky kde sa lava stale opakovala dokola a proste.. som rada ze som s tym u tej ucitelky skoncila, lebo by som stale bola na rovnakom mieste
...a kresliť viem, hlavne v autocade, a aj 3D viem, v archicade a a ešte aj fotiť viem, len ešte tie foťákové funkcie neovládam ale myslím, že nič z tohto nespadá do kategórie šikovné ruky
origami viem skladat takmer z cohokolvek, ale to fakt musim byt na vrchole nudy
pisanie pribehov, basniciek, reportov z hier alebo podklady na nejaku dalsiu hru mam na dennom poriadku
v davnych dobach som sa pokusala hrat aj na klavir, ale nikdy sa to nedostalo do nejakyhc vyssich sfer, aj ked notty citat viem
rada sa hram s jedlom - v zmysle, ze z neho zvyknem vyrabat kadeco na oslavy a tak, zdobenie salatovych mis, potom zdobenie vianocnych pernikov cukrovou polevou, najnovsie sa snazim ucit robit s marcipanom
ku kresleniu - obcas cosi vytvorim, ale to naozaj len zriedkakedy, skor sa bavim s photoshopom a upravujem fotky, pripadne vyrabam nejake montaze, napriklad ako letaciky na hru a tak
fotky - obcas sa cosi podari, ale k tomu podla mna treba skor sikovne oko ako sikovne ruky
ja mám také tie erotické, čo pojebú čo vidia (s prepáčením), moja koordinácia je proste totálne zúfalá ale viem také hnusné veci s kĺbmi a trošku kreslím a trošku píše blogy, a píšem kanji
viem dobre fotiť a robím náramky priateľstva podobné ako @3@sanduleak no a že vraj mám silné ruky keď dokážem na rukách prejsť 20 metrov. heh ja si myslím že keby každý trénoval tak by to každý vedel
rada fotím, rada píšem.. fotenie.. no chce to niečo aj iné než ruky a nevravím, že viem nejak krásne fotiť, ale občas sa podarí ... a viem ešte pliesť náramky priateľstva! a občas sa mi podarí aj niečo nakresliť.. ale fakt len OBČAS a ešte viem jedlo variť
Origamy bejvávali ale tak niekoľko nástrojov mám za sebou i pred sebou ešte, variť ma baví, i keď sa ku sporáku moc nedostanem :p vyrábať veci, je jedno aké, či si vylepšovať /šiť/ oblečenie, dekorácie a pod. je podľa úplne geniálne a strašne ma baví, podporuje to podľa mňa fantáziu, kreativitu a predstavivosť ducha :p
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
(paradox je ze klavir ma bavi 999999999krat viac a som na neho uplne drevo)
a @malapohroma na klaviri hras uzasne keby hram tak ako ty tak som stastna
a MOŽNO kreslenie
» www.image-share.com/ijpg-374-147.ht...
» www.image-share.com/ijpg-374-148.ht...
» www.image-share.com/ijpg-374-151.ht...
strasne dlho mi to trva.. teraz sa ucim jednu skladbu, ma 4 strany a zakazdym ju citam aspon 15 minut
viem poskladať z papiera čiapku. a loďku. a parník
a potom viem tie náramky, ako sú v @3 - ke x vzorov, kedysi som na tom fakt fičala, ale tie časy sú dávno za nami
nemám :´(
pisanie pribehov, basniciek, reportov z hier alebo podklady na nejaku dalsiu hru mam na dennom poriadku
v davnych dobach som sa pokusala hrat aj na klavir, ale nikdy sa to nedostalo do nejakyhc vyssich sfer, aj ked notty citat viem
rada sa hram s jedlom - v zmysle, ze z neho zvyknem vyrabat kadeco na oslavy a tak, zdobenie salatovych mis, potom zdobenie vianocnych pernikov cukrovou polevou, najnovsie sa snazim ucit robit s marcipanom
ku kresleniu - obcas cosi vytvorim, ale to naozaj len zriedkakedy, skor sa bavim s photoshopom a upravujem fotky, pripadne vyrabam nejake montaze, napriklad ako letaciky na hru a tak
fotky - obcas sa cosi podari, ale k tomu podla mna treba skor sikovne oko ako sikovne ruky
Som prodigy kid
@alpanu to sa mi páči šikovné oko
@luc.ka ja cem vidieť niečo z toho 3D please inač strašne sa každému páči grepový papier
@loveistheanswer dobrý postreh na to treba šikovnú predstavivosť alebo fantáziu D ale však čo...bez rúk by si toho veľa nenapísal
» www.image-share.com/ijpg-374-163.ht...
» www.image-share.com/ijpg-374-164.ht...
no keď sa mi z mojej nechutnej bytovky podarí spraviť niečo zverejniteľné, tak dám foto...
ja som velice zručný
aj prstovanie mi ide ale to je iná téma
a potom už len hada z plastelíny
@hereiam aj ja to viem, tu hviezdičku od malička
@paaloo no viem pár vecí
hmm tipujem ze nevies spravit z uteraka plysaka? tie oregami atd vies..!
Ja viem prstami vyťukávať rytmus pesničiek A kedysi som robil papierové modely A celkovo som taký prstovo zručný
@hereiam ja len toho hada