Máte skúsenosť s kúpou cez internet ? bazos a bazar.sk
Ahoj ...všetci asi poznáte stránku bazos.sk sem tam matka niečo objedná ked je niečo nové a páči sa to mne alebo jej, chcem sa opýtať či nepoznáte túto » www.bazar.sk/... je to niečo podobné ide to vlastne z azetu. pokec.sk máte s tým skúsenosť? je to n
ako aký princíp? .. však normálne hocikto tam dá inzerát že chce niečo predať a to je už na predávajúcom či ťa bude chcieť o*ebať alebo to bude seriózny predajca... aké iné rady chceš? -.-
hej, veľakrát som tam nakupoval, aj predával.. Hlavne musíš byť opatrná a nekupovať si ajfóny za 20 eur a potom si trieskať hlavu o stenu že Ti došli piliny
z Bazošom mám obré skúsenosti , ale asi preto že stále trvám pri drahších veciach na osobnom prevzatí . Síce pôjdem po niečo aj 60km ale nenchám sa oj*babrať o väčšiu sumu.
Drobné veci do nejakých 20-30 eur som zatiaľ riskol a vpohode ( batoh , púzdra , okuliare ....... treba hľadať seriózne inzeráty s fotkami a tel. kontaktom a ide to
zatial mam s tymto sposobom nakupovania a predavania dobre skusenosti. samozrejme na podivne inzeraty bez dobrej fotodokumentacie a popisu ani nereagujem. to mas asi jedno aky web s online bazarom pouzijes. ked niekto chce tak ta ojebe. samozrejme mozes to riziko eliminovat ako som uz vyssie nacrtol.
Z bazošu som si objednávala váhu,došla mi na daľšídeň od objednania, pekne zabalená a funkčná.Mimoriadna spokojnosť. Ale tak niekto ťa ojebe a druhý zas nie
...Preto sa pýtam na ten podobný portál bazar.sk je to v podstate asi to isté len som odtial neobjednávala preto som chcela vedieť či to niekto nepoznáte, na bazoši ma ešte neoklamali, ale na bazári neviem pýtam sa na skúsenosť či nepoznáte stránku predsa len ide cez pokec.sk/azet.
@drobec186 bazar.sk je vlastne bývalá hyperinzercia, čo je tiež jeden z najznámejších a najväčších inzertných portálov, aj tam som mával inzeráty kedysi, ono oklamať ťa môžu hocikde.. nezáleží na tom na akej stránke na toho človeka natrafíš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
povedz si cenu
Drobné veci do nejakých 20-30 eur som zatiaľ riskol a vpohode ( batoh , púzdra , okuliare ....... treba hľadať seriózne inzeráty s fotkami a tel. kontaktom a ide to
» elektro.bazos.sk/inzerat/1877979...
@martin182 @aventine @djdaniels bazoš poznám mama na ňom trávi dosť času prezeraním a pod...
...Preto sa pýtam na ten podobný portál bazar.sk je to v podstate asi to isté len som odtial neobjednávala preto som chcela vedieť či to niekto nepoznáte, na bazoši ma ešte neoklamali, ale na bazári neviem pýtam sa na skúsenosť či nepoznáte stránku predsa len ide cez pokec.sk/azet.