Máte skúsenosti s pervitínom? Za akú dobu ste sa stali závislím?
Mám staršieho brata, ktorý pred nedávnom začal užívať pervitín. Dozvedela som sa to, keď som ho doma prichytila a keďže máme dobrý vzťah porozprávali sme sa o tom. Bola to jeho tretia lajna za štyri dni. Aká je doba za ktorú sa môže stať závislím? Bojím s
nejak som nepochopil z tvojho príspevku či to tvoj brat bere 4 dni alebo mesiac alebo kolko ale ak to mal len 4x tak nič by som na tvojom mieste nerobil ani to nehovoril rodičom. to že si to dá pár krát nič neznamená. ale ak by to bral mesiac pravidelne každé 2 dni tak by som sa ho snažil presvedčiť aby prestal bo je jednoduché spadnúť do závislosti. a ak by neprestal tak by som povedal rodičom. aj keď viem že to možno bude ťažké keď si predstavím ako by moji zareagovali keby sa dačo také dozvedeli
bála by som sa,je veľmi,velmi ľahké stať sa závislým obzvlášť od takého svinstva ako je piko,najlepšie je nikdy nezačať,neexistuje žiadna doba u každého je to iné,lebo každý ma iný organizmus. Kamoš to tiež nebral každý deň a bol závislý a dokonca aj po roku,keď ho nemal naň myslel každý deň a začal znova teraz,ale ak má tvoj brat silnú vôľu a naozaj je spokojný v živote,tak nemusí sa stať závislým,držím mu prsty,lebo piko mení hodnoty a ničí život,možno by bolo dobré aj keby sa porozprával s niekým,kto s tým ma tiež skúsenosti
cim skor ho od toho odhovor .. piko je chemia a jeho uzivanim sposobuje svojmu hostitelovi pri dlhodobom uzivani fyzicke zmeny v mozgu ked uz nech si radsej zapali jointa
Je to veľká sračka a ak máš svojho brata rada tak mu okamžite povedz, nech s tým prestane, resp. nech si to dá raz za mesiac ale nie viac! Najlepšie vôbec, lebo vidím čo to spravilo s mojimi kedysi kamarátmi...jeden môj známy prestal fúkať a po čase sa obesil..
Nj.. skúsim sa s ním o tom ešte porozprávať, lebo sa o neho fakt bojim.. sama poznám jedného človeka, čo to s ním spravilo, ale tak on to bral nepravidelne ale často asi rok. Ďakujem za reakcie teda Hádam sa to čo najskôr vyrieši.
poznám ľudí čo si dali,viackrát,veľakrát....je to svinstvo to hej ale je to len na tej osobe čo ďalej,lebo aj keď prestane myslieť na to neprestane...nech to aspoň maximálne obmedzí....sú ľudia čo si fúknu a už to len ide dolu vodou na liečenie,stratu kamarátov,rodiny a hlavne seba ale sú čo fúkajú a všetko je v norme,ani by si nepovedala že dačo berú...no,je to o človeku a hlavne o psychike tak držím palce nech je to oukej!
Od kedy je možné byť fyzicky závislý na p????môže vzniknúť psychická závislosť!!!!!!jednoducho pokiaľ si to niekto nestrieľal rovno do kábla nieje problém s tým prestať.skôr by ma zaujímalo prečo s tým vôbec začal a nie hneď povedať ze je závislý!!!!!!!!
určite sa už zmotal na pervitin...čo sa nezmotaju si daju raz za rok nie 3x za 4 dni...a na pervitine je len psychická závislost fyzicka je na heroine čiže všetko to má vhlave vo svojej psychike!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ale nie, osobné skúsenosti s tým nemám, len predpokladám podľa toho čo som sa podozvedal všade možne inde.
Nech si radšej zahulí keď už...