keď ccheš niečo "nárazu vzdorné" kupuj OTTERBOX.......a nie čoviny to si kde počula aby ti silikón niečo uchránil však, jedine proti poškriabaniu ale ti padne a rozbije sa celý jak je... -.- a inak keď už, pri každom výrobku, väčšinou, nájdeš aj popis a recenzie...
@kikusqa205 pýtaš sa na silikónový obal a dáš link na hard case ? To čo si dala ty je tvrdý, plastový.
Plastový je pevnejší a tenší, má krajšie farby, pomáha proti nárazom, už mi viackrát spadol telefón.
Silikónový je o mnoho hrubší, tvarovateľný, tiež pomôže.
Je to jedno, len o osobnej preferencii, ale keďže mám telefón už dosť veľký (ZTE Skate) tak to čo mi pridal silikónový obal bolo už moc, tak som si kúpil hard case.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
» www.nay.sk/celly-silikonov...
odpovede na všetky tvoje otázky, okrem nárazuvzdornosti, pretože tá je hlúpa
Plastový je pevnejší a tenší, má krajšie farby, pomáha proti nárazom, už mi viackrát spadol telefón.
Silikónový je o mnoho hrubší, tvarovateľný, tiež pomôže.
Je to jedno, len o osobnej preferencii, ale keďže mám telefón už dosť veľký (ZTE Skate) tak to čo mi pridal silikónový obal bolo už moc, tak som si kúpil hard case.