Máte slabosť na nejakú farbu očí u opačného pohlavia?
Som žena - hnedé##Som žena - modré##Som žena - zelené##Som žena - ##Som žena - iné (uveď aké)##Som muž - hnedé##Som muž - modré##Som muž - zelené##Som muž - ##Som muž - iné (uveď aké)
Neudávam možnosť "na farbe očí mi nezáleží" lebo má ísť o to, aké sa Vám najviac páčia. Nikto nehovorí, že partnera s inou farbou očí, ako je tá, čo sa Vám najviac páči, nechcete Snáď sa chápeme.
@3 to nemalo byt smiesne, ani som nechcel nejak robit neporiadky tuto v ankete...a @1 som este nevidel napisane, ked som pisal @2. Niektori ludia maju oci, ktore sa mi pacia viac ako oci inych ludi, ale nemyslim si, ze je to len farbou a navyse nedokazem oddelit oci (ani farbu oci) od celkoveho dojmu z tvare (ciastocne dokazem, ale nie prilis a nemam ani dovod to robit). A nie som si vedomy toho, ze by zeny s urcitou farbou oci boli pre mna krajsie ako ostatne. Poznam nadherne zeny s roznymi farbami oci, preto taka odpoved. Proste fakt mi na tom nezalezi
@pubertslatinocelny no, ja osobne mám svoj "typ" očí, a usúdila som to z toho, že väčšina tvárí chlapov a chalanov, ktoré sa mi páčia mali práve také oči. Smozrejme, že pekné oči nerobí iba farba, ale musí byť nejaká taká, ktorá sa ti páči viac Len si sa možno nad tým ešte nezamyslel.
Ja tiež poznám ľudí s rozdielnymi očami a páči sami ich tvár, či majú modré, hnedé, čierne, alebo sivé oči. Áno, ide o celkový dojem z tváre ale tmavé oči napríklad mňa skoro vždy zaujmú A väčšina pre mňa príťažlivých chalanov malo "čierne" oči. Ale aj môj priateľ má krásne oči a on má modré.
A vlastne poznám veľa chalanov s krásnymi modrými očami
ja mam tiez modre oci....a u partnerky sa mi pacia jej tmave hnede kukadla.. aa keby to mam zhrnut tak v podstate mi nejak o konkretnu farbu ani nejde, ale skor o to aby z tych oci nieco vyzarovalo... ale ok kedze ti ide o farbu tak u bab je to hneda
na farbe mi vôbec nezáleží, skôr tvar...veľké ale také akoby "šikmé" - proste že vonkajšie kútiky sú kúsok vyššie ako vnútorné a trochu prižmúrené. ale to nie je len na chlapoch, celkovo ten tvar očí sa mi páči na hocikom
môj priateľ má krásne modré očká takže modré ale inak nerozlišujem aká farba sa mi páči najviac .. každá má niečo do seba a ide hlavne o to, čo komu sekne
@fleur1301 aha, no uvodzovky sa nedaju pouzivat v ankete, lebo namiesto toho aby to zahlasovalo, tak hodi komentár... ale stačilo zmazať asi len úvodzovky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Ja tiež poznám ľudí s rozdielnymi očami a páči sami ich tvár, či majú modré, hnedé, čierne, alebo sivé oči. Áno, ide o celkový dojem z tváre ale tmavé oči napríklad mňa skoro vždy zaujmú A väčšina pre mňa príťažlivých chalanov malo "čierne" oči. Ale aj môj priateľ má krásne oči a on má modré.
A vlastne poznám veľa chalanov s krásnymi modrými očami
..ale nie, mam zelene a velmi uprednostnujem zelene
Som žena -
Som muž -
jak veverička p-
@sandy114 - tam za pomlčkou bolo "čierne" - ale úúúúžasný @admin mi to asi zmazal....čo ja viem, za úvodzovky?
Mi nezhovaďujte anketu!