"utekala" som (asi ako 10ročná) hore kopcom na korčuliach pred dákym besným psiskom, nakoniec celá vyčerpaná padla s plačom na kolená a psík ma len pooblizoval
Psov mám rada a viem si ich získať, takže strach nemám zo žiadneho psa, dokonca hladkám aj cudzie takzvané "bojové" plemená.
Samozrejme, že ak vidím, že pes vrčí do každého, je agresívny aj po tom, čo sa mu prihovorím, tak od takého idem ďalej,ale inak sa psov, ktorí nemajú extrémne agresívne prejavy nebojím
mám strach iba z veľkých čo nevyzerajú mierumilovne. ale hovorí sa nesúď knihu podľa obalu tak že pes ktorý je obrovský s veľkými zubami môže byť dobrý verný a môže byť úplný maznáčik
jediný psi, ktorých sa bojím sú tí, ktorý vyzerajú navonok agresívne...no nebojím sa ich keď som sama ale skôr keď idem aj s mojím psom na prechádzku keďže nemám veľmi dobré skúsenosti..pár krát napadli iný psi toho môjho a.. odvtedy mám pred niektorými rešpekt :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Ale poznám kedy smiem a kedy nie. Už len keď sa mu pozriem do očí viem, či sa chystá pohrýzť...
Samozrejme, že ak vidím, že pes vrčí do každého, je agresívny aj po tom, čo sa mu prihovorím, tak od takého idem ďalej,ale inak sa psov, ktorí nemajú extrémne agresívne prejavy nebojím
Nepotrebujem, aby ma kusol po 4krát
Nie, nenosím klobásy vo vreckách............ani ich neštvem............
Nenávidím tých, ktorí sedia, resp. vykecávajú sa a zlatíčko pobehuje kde kade!
A ešte porušujú zákon...........mimo vyznačených plôch.......polícia nikde......