Nejak extra si na to nepotrpim a preto som ani titul v OP dlho neriesila. Ale uz to tam chcem mat kompletne a ked si ten titul niekde napisem pri vybavovani urade ale zaroven mi chyba v obcianskom tak na uradoch nie su z toho nadseni.
OP som menila minuly rok a zabudla som to tam dat, takze si este pockam...
V zapadnych krajinach ludia nepouzivaju v civilnom zivote tituly a tuto si to ludia davaju do OP, na zvonceky, na postove schranky, na svadobne oznamenia, na nahrobne kamene, na fb a ironia je z kvalita nasich skol je obcas smiesna...
@3 Inak to som si tiež všimla, že hlavne Slováci (tí mladí už nie) ale tie ročníky pred nami mali silnú potrebu dať všetkým najavo, že ten titul majú. Bežne to bolo vídavať na zvončekoch.
@etelnair musis mat so sebou original diplomu takze ak ho tam chces musis s tym ratat a priniest si ho.. nefunguje to tak, ze sa len opytaju a povies ze mas ing. A daju to tam
Ten zvoncekovy hejt chapem, ale napr v nasej bytovke byvali dvaja rovnako volajuci sa ludia, ale jeden bol Ing a druhy nic
Takze na rozlisenie to bolo fajn
Ale aj tak zvonili vzdy uplne nahodne a nonstop vymienali postu
@milgamman@slackerbitch aha tak predsa ho tam mam ako pise tuto jerometoucanrainbow, na zadnej strane, ale vobec si nie som vedomy toho, ze by som tam so sebou tahal diplom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
OP som menila minuly rok a zabudla som to tam dat, takze si este pockam...
Takze na rozlisenie to bolo fajn
Ale aj tak zvonili vzdy uplne nahodne a nonstop vymienali postu
Ja som si teraz menila 3 krt za posledne dva roky tak som si povedala ze si to tam uz teda rovno dam a musela som jej ukazat diplom