klasické elastické čierne tielko
mam ich viac ale jedno je uplne uplne naj a netuším odkial je a ako sa ku mne dostalo, ale dufam ze vydrží co najdlhšie
a vlastne ja nosím poväčšine vsetko klasické čierne tielka/trička , aj ked mam plnú skrinu inych veci ale vzdy ked niekam idem, tak stavim na istotu
musi to byt ale presne zloženie ake chcem, cistu bavlnu neznesiem
tricko ci najdlhsie nosim je cierne s dlhym rukavom a kus naberanymi ramenami a okruhlym vystrihom a uz je kus rozpadnute ale stale je super a ked som nosila saty vkuse tak v zime skvelo pasovalo pod vsetky saty a hodi sa ku vsetkemu a vsetky moje nahrdelniky s nimvyzeraju dobre aj kozy v nom mozem mat ked chcem a potrebujem nove
uz od 14tich dokonca mam uz druhe lebo to prve som zabudla asi v autobuse ked sme boli zo skoly v Londyne a mala som z toho taku depku ze som si kupila znova take iste dokonca je take oblubene , ze ked sa rano obliekam a planujem si obliect nieco pekne ba dokonca elegantne a zbadam to tricko v skrini ...vsetky plany su prec a hned ho berem a obliekam
ja mam ku vsetkym trikam citovy vztah lebo podporujem kupou tricka oblubene kapely nakolko vacsinou kupujem trika v offik merch stankochf na koncertoch
mam jedno co mam uz ale tak 5 rokov a pravidelne ho nosim. Doteraz mu absolutne nevybledla farba, nespravila sa ziadna diera a ani obrazok nevymizol. Prosto zazracne tricko
mala som.
cca 7 rokov.
obyčajné čierne tielko, ktoré som nosila takmer neustále.
žiaľ, znosila som ho natoľko, že má v sebe obrovské diery.
ale nevyhodím ho nikdy. (ešte stále si ho sem tam oblečiem!)
musí sa rozpadnúť na prah.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Zvycajne su obycajne,ale ja sa v nich citim donre
mam ich viac ale jedno je uplne uplne naj a netuším odkial je a ako sa ku mne dostalo, ale dufam ze vydrží co najdlhšie
a vlastne ja nosím poväčšine vsetko klasické čierne tielka/trička , aj ked mam plnú skrinu inych veci ale vzdy ked niekam idem, tak stavim na istotu
musi to byt ale presne zloženie ake chcem, cistu bavlnu neznesiem
ti tu budem davat fotku cierneho tricka?
tricko ci najdlhsie nosim je cierne s dlhym rukavom a kus naberanymi ramenami a okruhlym vystrihom a uz je kus rozpadnute ale stale je super a ked som nosila saty vkuse tak v zime skvelo pasovalo pod vsetky saty a hodi sa ku vsetkemu a vsetky moje nahrdelniky s nimvyzeraju dobre aj kozy v nom mozem mat ked chcem a potrebujem nove
uz od 14tich dokonca mam uz druhe lebo to prve som zabudla asi v autobuse ked sme boli zo skoly v Londyne a mala som z toho taku depku ze som si kupila znova take iste dokonca je take oblubene , ze ked sa rano obliekam a planujem si obliect nieco pekne ba dokonca elegantne a zbadam to tricko v skrini ...vsetky plany su prec a hned ho berem a obliekam
» cdn.shopify.com/s/files/1/0226/...
som myslela ze nejake top uchylne tricko ze co
A par dalších,ktoré sú momentalne v pracke
» imgur.com/IGjJ04n...
» imgur.com/bzoYrRF...
dal by som aj link na fotku, ale ninka ju zmazala
a najobľúbenejšie tričko je teda skôr biela blúzka s čiernymi bodkami
a tričko nie,ale košeľu
» d3l2so7eekc9xw.cloudfront.net/photos/2013/09/...
ale vidim celkovo ze mas dobry vkus na nich
stručné a vystihujúce
cca 7 rokov.
obyčajné čierne tielko, ktoré som nosila takmer neustále.
žiaľ, znosila som ho natoľko, že má v sebe obrovské diery.
ale nevyhodím ho nikdy. (ešte stále si ho sem tam oblečiem!)
musí sa rozpadnúť na prah.
a zpredu je tiez pes :happy: