Manžel. Aj keď ten je už teraz moja najbližšia rodina. Ale aj v čase chodenia som vedela, že je pre mňa najdôležitejší! Inak nikto....Teda, jasné, moja dcéra, ale to je rodina
Áno. Priateľa. Moja druhá polovička od 16-tich rokov. Je pre mňa všetkým: najlepšou kamarátkou, priateľom, milencom, bratom, poradcom, psychológom... Bez neho sa cítim strašne smutne, akoby mi chýbalo niečo v tele.
neviem či, mám veľa osôb, ktoré sú pre mňa každý svojim spôsobom dôležitá, bez každého z nich by bolo smutné jedno z miest, kde sa zvyknem nachádzať a proste by som tam pravdepodobne bola stratená a nevedela čo mám robiť niekedy aj z praktických dôvodov, ale zase....nie som nejako extra fixovaná na žiadnu osobu mimo rodiny momentálne, proste keď niekto tam nie je, tak zohnám niekoho iného, aj keď mi ten, kto tam nie je chýba
Moja najlepsia priatelka. Sice sa nevidavame casto, kedze uz nezije na slovensku, ale mne uplne staci, ze viem, ze je tam niekde v poriadku. Najlepsie na tom je, ze aj napriek tomu, ze sme uplne odlisni - ona je korejcanka, ja slovak, ona je veriacia, ja ateista, ona je etatistka, ja anarchista atd - sa dokazeme tolerovat, co sa mi zatial nepodarilo s nikym (ani s partnerkami), kto nezdiela moje postoje. Nemenil by som ju za nic na svete...
@kelly152132 deň bez teba nie je dňom si úžasná kamarátka, ktorú mi môžu všetci závidieť. Viem, že sa poslednú dobu často hádame, ale nikdy to netrvá dlho. Viem, že máš dosť mojich nerozhodných rečí a viem, že si myslíš, že nie si dobrá kamoška. A viem aj to, ako sa v tom mýliš. Bola si pri mne, od začiatku až doteraz...a dúfam, že aj ostaneš. Neviem čo k tebe dodať, ĎAKUJEM
A po tebe je tu Alex. Je to šialené, ale napriek všetkému si neviem predstaviť aké by bolo byť bez neho.
je to trochu divné ale je to môj najlepší kamarát poznáme sa asi od narodenia a stále sme spolu a keď nie tak sme aspoň každý deň v kontakte....divné je to preto, lebo mám aj priateľa takže...
moja naj naj kamoška aj ked sa nas uz vela ludi snazilo rozdelit a stretavame sa dost malo v poslednej dobe, viem, ze ju vzdy mam a mozem jej verit
mam ju najviac rada
a potom su to dalsie kamosky, ale taky nezamenitelny je este moj bratranec, je to sice rodina, ale je uplne najviac TOP!!
@dandybrendy môj priateľ, a asi preto že mám pocit že je to jedina osoba na svete ktora ma skutočne chápe a rešpektuje a ešte môj bratranec bez ktorého by moje detstvo bolo o ničom 8)
vlastne sú tri.. dvaja najlepší priatelia zo strednej, ktorí mi istým spôsobom formujú život.. a môj priateľ, ktorý mi je tiež najlepším priateľom, čo je vlastne úplne čarovné :happy:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
@gukol
a najlepší kamarát.
tých dvoch by som fakt nechcela stratiť.
a ešte jedna osoba
myslim ze so vsetkymi "priatelmi" v priebehu buduceho roka i tak stratim kontakt.
a rozmýšľam že by som za nich dal aj život,
vlastne jedna taká osoba už aj odišla pred dvoma rokmi - moja babka, doteraz mi strašne chýba
hádam sa taká osoba este objaví..
@LovePunkRock ,najlepšia spolužiačka... keby nie jej, nechodím do školy... Celkom sa chytáme na rovnakú vlnu aj ked sme úplne odlišné Zlatá je
Najlepšia kamoška.. @dominikusss
A jeden chalan, ktorý vás netrápi.
frajeri sa prestriedajú
A po tebe je tu Alex. Je to šialené, ale napriek všetkému si neviem predstaviť aké by bolo byť bez neho.
mam ju najviac rada
a potom su to dalsie kamosky, ale taky nezamenitelny je este moj bratranec, je to sice rodina, ale je uplne najviac TOP!!
a @sisooolq
Aj ja? ^_^
Jéjo Laurii.. Tak tomu ver že by som v tej škole už nebola,bez teba by to tam bol úplný horor.