ja viem, že v poslednej dobe tu ankety a diskusie zakladajú samé deti ale omg vy pod zákonom, neserte prosím vás na vysokoškolákov! my musíme chodiť do školy a žiadne prázdniny nemáme :/
@dieromantic viac voľna??? ako kto... niektorí majú takú výšku, že chodia do školy 3 dni od rána do poobedia a za semester napíšu 10 semináriek a to stačí... až skúškové... ja mám taký odbor, že do školy chodím ráno, vraciam sa večer 4 dni v týždni a ešte si mám pripravovať projekty, prezentácie, protokoly a učiť sa na zápočty a ešte na niektorých cvičeniach píšeme každú hodinu písomku z predošlého učiva. si si istá, že máme viac voľna?
@shoshana - no ale mali ste také tie prázdniny predskúškami,teda neviem ale segra aj viacerí boli dva týždne doma,neviem čo pred skuškami či po,a škola vám konči skor ako na stredných školách,akože o mesiac skor nie, a niekde sa začína až v oktobri ,nie 1 septembra ,v tom som ot myslela ,hej no aj to že niektorí majú rozvrh len na 3 dni a zvyšok volno, no segra to tak teraz má v druhom semestri ,či jak sa to tam delí
@dieromantic no vravím ako kto... sú odbory, kde napr. nemajú zápočty, skúšky im začínajú koncom novembra a v polke januára majú pokoj... a semester letný im začína v polke februára (čiže majú mesiac voľno)... ale sú odbory ako ten môj kde sa maká až do Vianoc - píšu sa zápočty a letný semester začal už 8.2. ... ja ešte ani nemám dorobené skúšky a už mi začal semester, už chcú po mne práce, dokonca písomky a nejaké projekty... do školy fakt chodím 4 dni dokonca každý druhý týždeň aj v piatok... v utorok a vo štvrtok som od rána do večera v škole, v iné dni chodím som aj tak pol dňa v škole... ja určite nemám viac voľna, už dávno som chcela ísť na víkend za kamarátmi, za sestrou a ani nemám kedy poriadne... nie je všetko tak, ako to vyzerá, ja keď som šla na VŠ mi vraveli ľudia, že sa budem 3 mesiace flákať, potom urobím skúšky a zas sa budem flákať... no, hej, a ja od začiatku semestra makám... a btw. tie tri týždne na začiatku septembra, ktoré si mi tu vyhodila - zrátaj si druhý týždeň vianočných prázdnin, jarné, jesenné a veľkonočné... to sú 3 týždne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
83 komentov
21.9.-11.12. prednášky a cvičenia ( + terénne cvičenia)
14.12.-18.12 zápočtový týždeň
28.12.-5.2. skúškové obdobie
...a ešte taká vec tu je že 21.12.-23.12. zimné prázdniny
8.2.- 23.4. prednášky a cvičenia
26.4.-30.4. zápočtový týždeň
3.5.-21.5. terénne cvičenia
24.5.-2.7. skúškové obdobie
júl+august prázdniny
a teda okrem toho sme doma ešte cez sviatky (24.-26.12., veľkonočný piatok a pondelok a iné)
a... študujem environmentálne inžinierstvo (resp. chemické inžinierstvo alebo chemické technológie ak chceš)...