Ja si dokazem predstavit iba maleho motylika, ktoreho by som si navrhla sama - takeho moderneho len par linkami nacrtnuteho. Znamenal by moju drahu havinku, kedze ona je papillon, co znamena motýľ
Ja som tu mala minule podobnú anketu len s inými možnosťami.
Výsledky boli také, že tí, čo nemajú, väčšina z nich povedala že ani neplánujú a väčšina z tých čo majú povedali, že by ešte chceli / plánujú aj ďalšie
Anketa potvrdila moje očakávania - človek nemôže mať len jedno tetovanie, je to ako so zväčšovaním pier. Začneš a potom už chceš len viac
Keď som mala 20, strašne som chcela tetovanie, a doteraz som brutal vďačná svojmu mladšiemu ja, že sa na to nedalo, lebo časom som z toho úplne vyrástla a vôbec sa mi to dnes nepáči
Mám heartagram na zápästí a chcem ešte jedno. Mám ho už 6 rokov a 6 ďalších som sa na to odhodlávala a nechala si to poriadne prejsť hlavou a neľutujem vôbec.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Výsledky boli také, že tí, čo nemajú, väčšina z nich povedala že ani neplánujú a väčšina z tých čo majú povedali, že by ešte chceli / plánujú aj ďalšie
Anketa potvrdila moje očakávania - človek nemôže mať len jedno tetovanie, je to ako so zväčšovaním pier. Začneš a potom už chceš len viac