Ja mam zatiaľ na pláne Chorvátsko, Prahu, Košice smiley: a možno Paríž, Londýn alebo Švajčiarsko - jedno z tých 3. A potom chcem ísť ešte na Kysuce, chodiť na výlety a tak
Moldavsko na 100%, Francuzsko podla mojich financii. A samozrejme Slovensko, uz sa tesim do hor... A s ocom, predpokladam ze Nemecko a mozno s mamou Malta, toto zalezi podla rodicovskych financii.
@tommyhot tak za prve, skusme nevulgarne... predsalen je na nete potrebna aka taka kultura ze...
a po druhe neuveris ale v Barcelone je toho strasne kvantum... muzea, hromada umenia, budovy, parky.. stale je co vidiet.. ale ak teba zaujima akurat to ako sa "rozjebat" tak to mozes ostat v najblizsej krcme usetris za cestu...
@delioncourt tak za prve ta hovno do toho ci picujem alebo nie
za druhe v egypte su pyramidy, udolie kralov, muzea atd atd.. myslim si, ze barcelonske pamiatky 5000 rocnej egyptskej historii nesiahaju ani po clenky..
@tommyhot si dost stary na to aby si vedel ze kazda diskusia na nete by mala mat nejaku uroven a si dost stary na to aby si miestnym mladym bol prikladom... nemas 15 to je dobre si uvedomit....
popravde to ze je nieco stare, neznamena ze je to zaujiamave, zboznujem egyptsku kulturu, vyrastal som na nej ale to co ostalo v egypte nepovazujem za skutocne bohatstvo, kebyze sa daju pyramidy odniest, tak tam neostanu ani tie... teraz ma skor fascinuje Gaudiho architektura... ale viem pochopit ze Egypt vie byt po stranke historie velmi zaujimava destinacia.. ale mna proste nelaka....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
-kam pujdete vy?
-(a hluchonemy chalan ukazal na zadok z hliny
takto nejako
ale dufam ze pri vybere pritakava tvoja polovicka a v norsku najdes vodicov mhd zo slovenska mam informacie ze tam pracuju...
možno španielsko, ak vydajú peňáze :/
Na jesen Barcelona... ako vzdy...
btw. nerozumiem preco sa vsetci rvu do chorvatska, grecka, egypta... ved tam nic neni... navyse tam musi byt hroozna nuda..
No ako chcel by som si precestovať celé Slovensko a postretávať sa s kopou bizdzákov, okolo 60 ich mám na pláne, ale ako sa mi to podarí, to neviem...
Ja mam zatiaľ na pláne Chorvátsko, Prahu, Košice smiley: a možno Paríž, Londýn alebo Švajčiarsko - jedno z tých 3. A potom chcem ísť ešte na Kysuce, chodiť na výlety a tak
A ako poznám moju šťastenu, tak mne z toho vyjde asi tak 1, možno ani to
a k teme.. ja idem na juh Talianska.. sice nemam rad more a okolie, ale uz sa potrebujem niekde rozjebat na plaz a nic neriesit..
k moru pôjdeme keď nebudeme vládať behať po pekných miestach
a po druhe neuveris ale v Barcelone je toho strasne kvantum... muzea, hromada umenia, budovy, parky.. stale je co vidiet.. ale ak teba zaujima akurat to ako sa "rozjebat" tak to mozes ostat v najblizsej krcme usetris za cestu...
za druhe v egypte su pyramidy, udolie kralov, muzea atd atd.. myslim si, ze barcelonske pamiatky 5000 rocnej egyptskej historii nesiahaju ani po clenky..
za tretie, rozjebat v zmysle rozvalit sa na plaz.
popravde to ze je nieco stare, neznamena ze je to zaujiamave, zboznujem egyptsku kulturu, vyrastal som na nej ale to co ostalo v egypte nepovazujem za skutocne bohatstvo, kebyze sa daju pyramidy odniest, tak tam neostanu ani tie... teraz ma skor fascinuje Gaudiho architektura... ale viem pochopit ze Egypt vie byt po stranke historie velmi zaujimava destinacia.. ale mna proste nelaka....
ved je v poriadku, ze teba egypt nelaka, ale prist sem a s velkou odusevnenostou tvrdit, ze v egypte nic nie je ( @35 ) je naozaj odvazne..