Máte už plán čo po strednej? Chcete ísť na vysokú? Nájsť si prácu? Chcete sa stať rýchlo bohatým? Máte už plány čo po škole a jak sa finančne zabezpečiť? Aké su vaše plány?
ano, plany uz mam ale vzdy do toho moze nieco prist, idem na VS, ale budem aj pracovat, ked budem moct a tesim sa uz na to ale pocitam so vsetkym...a ty mas ake plany?
Loool všetci plány robíte A ja uplne bez cieľa jedine čo viem je že chcem isť het zo Slovenska niekde kde sa hovorí anglicky na vysokú neplánujem a chcem robiť.. len nie na Slovensku bo tu by som od nervoch prisam bohu že išiel vraždiť politikov našich...
@anneau zatiaľ chcem dokončiť strednú(mám 3jky, 2jky) a dostať sa na výšku (študovať za burzového makléra) a chcel by som asi podnikať a súčasne naakumulovať peniaze a zvyšok života užívať
haa ked si spomeniem ako som planoala este v septembri co budem robit v lete tak sa smejem ani neviem jak vsetko sa zmenilo a budem robit neico uplne ine a uplne s inymi ludmi I love my life
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a to najkrajšie je, že sa môžem radovať, že môžem žiť s Bohom v dennodenej prítomnosti a jeho láske.....
ps: pracuje sa na tom